- جانشین پلیس پیشگیری ناجا خبر داد: رسیدگی به پروندهها در کلانتری به روش الکترونیکی
ایلنا: جانشین پلیس پیشگیری ناجا گفت: برای بهره مندی بیشتر از فناوری و اصلاح فرایندها، چرخه رسیدگی به پرونده ها در کلانتری به روش الکترونیکی انجام خواهد شد.
به گزارش کاروکارگر، سردار مهدی معصوم بیگی گفت: برای کیفی سازی و بهبود خدمات انتظامی، طرحی در دست نهایی شدن است که فرایند چرخه رسیدگی در کلانتری ها به روش الکترونیکی و پیامکی به اطلاع شاکی خواهد رسید.
وی با بیان اینکه یکی از راهبردهای این پلیس در جهت بهره مندی بیشتر از فناوری و اصلاح فرایندهاست، افزود: در این راستا، به منظور بهبود خدمات انتظامی ، تسهیل در امر رسیدگی به پرونده ها و افزایش رضایت مندی مردم، با استفاده از سامانه ثبت شکایت در کلانتری ها، ظرفیت اطلاع رسانی به روش الکترونیکی و پیامکی فعال می شود.
جانشین پلیس پیشگیری ناجا اضافه کرد: در طی فرایندها و مراحل انتظامی، پرونده های مطروحه در مرحله رسیدگی در کلانتری به اطلاع شاکی خواهد رسید.
سردار معصوم بیگی خاطرنشان کرد: فعال شدن این سیستم موجب تسریع در رسیدگی، افزایش رضایت مندی مردم و کاهش حجم مراجعات حضوری ارباب رجوع به کلانتری ها می شود. این روند ضمن تسهیل در امور، در ایجاد و ارتقاء اعتماد عموم به حوزه انتظامی موثر است.
- در پی ابلاغ ابلاغ سیاستهای کلی در حوزه خانواده
- لزوم حمایت دولت از خانوادههای درمعرض آسیب و ایجاد «مهدکودک» در کمپهای ترک اعتیاد زنان
رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر با اشاره به ابلاغ سیاستهای رهبری در حوزه خانواده گفت: دولت می تواند با ارائه خدمات بیمهای به خانوادههای در معرض آسیب، از آنها در برابر بروز مشکلات بیشتر حمایت کند.
فاطمه دانشور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری با بیان اینکه در این سیاستها، به بحث آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از آن نیز در خانواده اشاره شده بود گفت: در بحث آسیبهای اجتماعی باید به این نکته توجه داشت که اعتیاد، رتبه یک بروز آسیبهای اجتماعی در خانوادهها را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه بررسیها نشان داده که اگر مرد و پدر خانواده درگیر آسیبهایی همچون اعتیاد، زندان و ... شود اما در صورت ارائه حداقل حمایت از مادر خانواده، فرزندان آنها میتوانند به زندگی عادی خود بازگشته و مراحل ترقی را طی کنند افزود: بررسی پروندههایی که در آن مادر دچار آسیب و اعتیاد شدهاند نشان میدهد که در پس آسیب در خانواده، بچهها دچار لطمات و آسیبهای جبران ناپذیری شدهاند و حتی از ساده ترین و معمولترین خدمات همچون داشتن شناسنامه و ادامه تحصیل نیز محروم هستند.
وی با بیان اینکه متاسفانه زیرساختها برای درمان معتادان زن آماده نیست اظهار کرد: هنگامی که زنی راضی میشود تا نسبت به ترک اعتیاد اقدام کند متاسفانه شاهد نبود کمپ هستیم، این در حالیست که بعضا در کنار این زنان کودک و شیرخوارانی وجود دارند که نمیتوان آنها را در کمپهای فاقد مهدکودک نگهداری کرد که لازم است دولت نسبت به افزایش کمپ ویژه زنان و تجهیز کمپها به مهدکودک اقدام کند.دانشور با بیان اینکه نبود مددکار در کنار مادران آسیب دیده باعث بروز مشکلاتی میشود گفت: زیرساختها باید در وزارت رفاه و تامین اجتماعی پیش بینی میشد اما با ادغام این وزارتخانه در وزارت کار و تعاون، همه فشارها بر دوش بهزیستی گذاشته شده است و بهزیستی از پس این همه مشکلات به دلیل کمبود منابع و نیرو برنمیآید که لازم است دولت با ارائه اجازه به بهزیستی برای جذب نیرو و مددکار به آنها کمک کند.وی با بیان اینکه تصمیمات مقطعی ضربات جبران ناپذیری به خانوادههای در معرض آسیب میزند خاطر نشان کرد: بارها شنیدهایم که مردان معتاد توسط مراجع انتظامی و قضایی جمع آوری میشوند اما آیا مسئولان از خود سوال پرسیدهاند که با نگهداشتن مرد خانواده در کمپ چه بلایی بر سر زن و کودک آنها میآید؟ و لازم است حداقل حمایتها از این خانوادهها انجام بگیرد.
وی در پایان افزود: ارائه بیمه به این خانوادهها و ارتقاء زیرساختهای بهزیستی برای حمایت از خانوادههای در معرض آسیب میتواند نقش مهمی در کاهش آسیبهای ناشی از اعتیاد در خانوادهها داشته باشد.