مسابقه عکاسی از حیات وحش برای اولین بار در سال ۱۹۶۵ در لندن آغاز شد . در آن دوره تنها ۵۰۰ عکس در مسابقه حضور داشتند و حالا بعد از ۵۰ سال در ۲۰۱۶ این تعداد به ۵۰۰ هزار عکس رسیده که در آنها عکس هایی از ۹۵ کشور جهان به چشم می خورد .
بیشتر عکاسان این مسابقه حرفه ای هستند اما عکس های عکاسان آماتور هم شانس زیادی برای برنده شدن در این مسابقه عکاسی دارند . عکس ها با سه عنوان داوری خواهند شد . ابتکار ، خلاقیت و برتری فنی هر عکس نقطه قوت آن است .
نتایج نهایی این مسابقه روز ۲۱ اکتبر یعنی حدودا در اواخر ماه مهر در موزه تاریخ طبیعت لندن اعلام خواهد شد . اما در حال حاضر بهترین عکس های مسابقه منتشر شده و می توانید از آنها لذت ببرید .
جالب اینجاست بدانید که برنده نهایی این مسابقه تنها عکسش در مجلات و سایت های مختلف منتشر خواهد شد و هیچ گونه جایزه مادی خاصی ندارد . اما بسیاری از عکاسان برای برنده شدن در این رقابت روز های سختی را در طبیعت می گذرانند .
با این حال آیا شما تصور می کنید کدام یک از این عکس ها با توجه به فاکتور های اصلی عکاسی حیات وحش برنده نهایی خواهد شد ؟