شناسهٔ خبر: 15115671 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

نماینده ولی‌فقیه در قزوین:

دشمن برای دستیابی به اهداف خود از واژ‌ه‌های مردمی و اسلامی استفاده می‌کند

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: دشمنان برای دستیابی به اهداف و آرمان‌های خود از واژ‌ه‌های دینی، مردمی و اسلامی استفاده می‌کنند چراکه این امر موجب نفوذ دشمنان در انقلاب اسلامی و نظام جمهوری می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در مراسم تکریم و معارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام حسن‌ مجتبی‌(ع) قزوین که ظهر امروز در حسینیه شهید مطهری ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام حسن مجتبی‌(ع) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که فتنه، دشمنی و نفاق شکل می‌گیرد بسیاری از مردم از عده‌ای دیگر حمایت، پشتیبانی و باند و گروهک تشکیل می‌دهند که به جنایتکار و آدم‌کش در دنیا شناخته می‌شوند.

وی عنوان کرد: دشمنان برای رسیدن و دستیابی به اهداف و آرمان‌های خود از واژ‌ه‌های دینی، مردمی و اسلامی استفاده می‌کنند چراکه این امر موجب نفوذ دشمنان در انقلاب اسلامی و نظام جمهوری می‌شود.

نماینده ولی‌ فقیه در استان قزوین افزود: شیطان بر افرادی که دست رفاقت و دوستی با شیطان می‌دهند، مسلط می‌شود این در حالی است که کسانی که دست دوستی عاشقانه با خداوند بسته‌اند از ظلمت و تاریکی نجات می‌یابند.

عابدینی با اشاره به آیه 79 سوره مبارک کهف تصریح کرد: دشمنان تلاش می‌کنند اقدامات و برنامه‌هایی که برای مستضعفان در جامعه انجام می‌شود را تضعیف و از بین ببرند؛ چرا در دل‌های دشمنان عداوت و ظلم و ستم قرار گرفته و مشمول محبت و لطف خداوند نمی‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: تمام مردم جامعه در پیچ تاریخی قرار دارند و عبور از پیچ تاریخی آماده‌سازی زمین برای ظهور منجی عالم بشریت است و باید با وحدت و همدلی با پر‌چم‌داری و صیانت مقام معظم رهبری مسیر انقلاب اسلامی ادامه یابد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: در راستای تحقق تکلیفی که بر عهده آحاد مردم جامعه قرار دارد باید برای دستیابی به اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام جمهوری تلاش شود.

عابدینی یادآور شد: با توجه به اینکه هدف تمام مردم جامعه انقلابی‌ بودن و انقلابی‌گری است باید اقدامات و برنامه‌ها در مسیر انقلابی‌ بودن انجام شود و در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی با تبعیت از منویات مقام معظم رهبری گام برداشته شود.

انتهای پیام/77028/چ30