شناسهٔ خبر: 15114709 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

استاندار چهارمحال و بختیاری:

ترویج ارزش های دفاع مقدس در جامعه ضروری است

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ترویج ارزش های دفاع مقدس در جامعه ضروری است و باید این ارزش ها به درستی ترویج داده شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی ظهر دوشنبه در نشست هماهنگی مراسم سی و ششمین سالروز هفته دفاع مقدس اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری دوهزار و ۴۶۰ شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

وی عنوان کرد: کشور ایران در دنیا دارای قدرت و آرامش است و کشور ما یک کشور امن است که این نشان دهنده اطاعت از فرامین رهبری، اعتقاد به خدا، همدلی در میان مردم و مقاومت در دوران دفاع مقدس است.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در ایام هفته دفاع مقدس باید از خانواده های شهدا که در مناطق دور افتاده هستند، بازدید شود.

وی بیان کرد:اگر ارزش های هشت سال دفاع مقدس را به نسل های بعدی به درستی منتقل کنیم پایه دین و ارزش های انقلاب محکم و حفظ می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: باید ارزش های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را برای اقشار مختلف مردم به تصویر کشید و شعار وحدت و انسجام و همدلی را سر داد.