شناسهٔ خبر: 15114463 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

دومین مدال برنز ایران در بازی‌های بین‌المللی عشایری قرقیزستان به دست آمد

«عبدالوحد محمدی» ساعتی پیش موفق به کسب دومین مدال برنز ایران در بازی‌های بین‌المللی عشایری در قرقیزستان شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک در چهارمین روز از رقابت‌های جهانی عشایر در کشور قرقیزستان امروز در رشته «گورش» کشتی ترکمنی «عبدالوحد محمدی» موفق به کسب دومین مدال برنز ایران در این دوره از بازیها شد.

محمدی در این دوره از مسابقات با شکست حریفان به نیمه نهایی رسید که در این دیدار مقابل حریف ترکمنی خود نتیجه را واگذار کرد.

در این وزن ورزشکار ترکمنستان مدال طلا، مدال نقره به قرقیزستان و  مدال برنز نیز به ورزشکار ایران رسید.

در دومین دوره بازی‌های جهانی عشایر که در استان «ایسیک کول» قرقیزستان و با حضور هزار ورزشکار از 53 کشور جهان در بیش از 23 رشته ورزشی و بازی‌های محلی برگزار می‌گردد، 12 ورزشکار ایرانی که اکثر آنها کشتی‌گیر هستند، حضور دارند.

انتهای پیام/ح