شناسهٔ خبر: 15114386 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی در گفت‌وگو با تسنیم خبر داد

اطفای آتش‌سوزی گسترده در سوله ۵۰۰ متری مواد شیمیایی

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از اطفای آتش‌سوزی گسترده در سوله ۵۰۰ متری نگهداری مواد شیمیایی در خیابان انبار نفت خبر داد.

صاحب‌خبر -

سیدجلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ اظهار داشت: ساعت 12 ظهر امروز آتش‌سوزی گسترده در انبار مواد شیمیایی در خیابان انبار نفت به سامانه 125 اعلام و 5 ایستگاه به همراه تجهیزات لازم به محل حادثه اعزام شد.

وی ادامه داد: در یک سوله مسقف 500 متری انبارهای 90 و 100 متری وجود داشت که یکی از آنها مملو از مواد شیمیایی بیمارستانی و آزمایشگاهی و دچار حریق شده بود. آتش در حال سرایت به اطراف بود و دود غلیظی به هوا بلند شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تصریح کرد: انفجارهای پی در پی و کوچک و بزرگ عملیات را برای آتش‌نشان‌ها سخت کرده بود، اما در این شرایط ناایمن مأموران آتش‌نشانی توانستند آتش را به‌سرعت تحت کنترل خود قرار دهند. در این حادثه یکی از کارگران انبار مصدوم و تحویل عوامل اورژانس شد، سه نفر از آتش‌نشان‌ها نیز دچار دودگرفتگی شدند. این حادثه خسارت مالی سنگینی برجا گذاشت.

انتهای پیام/