به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مهدی ستوده ظهر دوشنبه در جلسه کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزشوپرورش تصریح کرد: مدیریت تعاملی و همافزایی میتواند به ترویج معرفت قرآنی در سطح جامعه کمک کند و برای تحقق آن تبلیغات اسلامی استان و آموزشوپرورش تعامل خوبی با یکدیگر دارند.
وی افزود: از جمله موضوعاتی که تبلیغات اسلامی دنبال کرده است برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف به ویژه برای نحلههای انحرافی و نوظهور است که به صورت ویژه در دو شهر نمین و خلخال به دلیل سکونت برادران سنی مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان به همکاری آموزشوپرورش و این سازمان در پیشبرد برنامههای مدارس علوم و معارف اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: در وضعیتی که شاهد رتبه ۲۰۰، ۵۰۰ و رتبههای زیر هزار نفر در مدرسه علوم و معارف اسلامی هستیم با تعامل دوجانبه باید زمینه تربیت این دانش آموزان فراهم شود.
ستوده با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در سه محور اصلی با آموزشوپرورش استان همکاری دارد، متذکر شد: در سال جاری به منظور تحقق گفتمان دینی بیش از دو هزار برنامه در مدارس اجرا شد و این مهم موجب شده همه ساله تعداد کثیری از دانش آموزان به سمت حوزههای علمیه متمایل شوند.
وی افزود: در آموزش متوسطه دوم به دنبال اجرای طرح کرسی آزاداندیشی هستیم و علاوه بر این در مقوله عفاف و حجاب، جشن عبادت و جشن شکوفهها، آموزش عملی نماز و کارگاههای آموزشی معرفتی اقدامات کارسازی صورت گرفته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اجرای برنامههای قرآنی به عنوان محور سوم تعاملات با آموزشوپرورش تأکید کرد: امروز با توجه به اینکه استعدادهای قرآنی در مدارس سریعاً شناسایی میشود انتظار میرود اعتبارات تربیت حافظ افزایش یابد.
ستوده افزود: علاوه بر این باتوجه به اینکه نشر سوره کتب متنوعی در حوزههای معرفتی و دفاع مقدس تولید میکند، بخشی از آن به جای هدایت به کتابخانههای عمومی میتواند در سطح دبیرستانها توزیع شود.
وی همچنین به ضرورت اختصاص سهمیه مناسب استخدامی برای مبلغان و مبلغه ها در بحث مربیان قرآنی مدارس تأکید کرد و بیان داشت: انتظار داریم حمایت از مدارس علوم و معارف اسلامی و برقراری ارتباط تنگاتنگ با این مدارس مورد توجه قرار گیرد.