شناسهٔ خبر: 15109124 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز:

زمینه احیا یا انحلال تعاونی‌های غیر فعال در البرز فراهم شود

کرج - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز با بیان اینکه ۷۰۰ تعاونی غیر فعال در البرز وجود دارد، گفت: باید زمینه احیا یا انحلال تعاونی های غیر فعال در البرز فراهم شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل خلیلی در یازدهمین جشنواره تعاونی های برتر استان البرز که صبح دوشنبه در باشگاه میلاد کرج برگزار شد، اظهار کرد: در کلام خداوند تاکید فراوانی به مبحث تعاون صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه تعاون به معنی همدلی و همزبانی بین مجموعه آحاد مردم است، افزود: مردم ضمن انجام امورات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی باید تقوای الهی را مد نظر قرار دهند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز خاطرنشان کرد: بحث اقتصادی تعاون مسئله حائز اهمیتی است که باید مد نظر قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه بحث تعاون باید به بخش های مختلف تعمیم داده شود، خاطرنشان کرد: بنا بود تعاون ۲۵ درصد اقتصاد کشور را به خود اختصاص دهد که این مهم میسر نشده است.

خلیلی تصریح کرد: توسعه و ترویج تعاون امری ضروری و انکار ناپذیر است، برای اینکه بتوان تعاونی های موفق را معرفی کنیم باید هفته تعاون را گرامیداشت و تعاون گران را مورد تقدیر قرار داد.

وی با اعلام اینکه وضعیت تعاونی در استان البرز خوب است ولی سال گذشته در بحث تشکیل تعاونی با ضعف رو به رو بودیم؛ گفت: در بخش آموزش تعاونی ها به منظور ارائه وظایف محوله اقدامات خوبی صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز گفت: ۱۴۰۰ تعاونی در استان البرز وجود داشت که پیرو این مهم تحقیق میدانی در رابطه با تعاونی های مذکور صورت گرفت.

وی با تاکید بر اینکه با تحقیقات صورت گرفته متوجه شدیم ۷۰۰ تعاونی از مجموع تعاونی یاد شده در استان وجود خارجی ندارد، افزود: زمینه احیا و انحلال تعاونی های غیر فعال باید فراهم شود.

وی بیان کرد: باید ترویج فرهنگ تعاون و همدلی در البرز صورت گیرد؛ امروز سامانه رصد فعالیت تعاونی ها در استان فعال است.

خلیلی با اشاره به اینکه ۱۴ تعاونی برتر با بررسی های صورت گرفته در استان انتخاب شدند، گفت: در هفته تعاون ۹ تعاونی جدید با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال در البرز افتتاح می شود که زمینه ایجاد ۲۱۰ شغل را فراهم می کند.