شناسهٔ خبر: 15106428 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس هیأت بدمینتون خراسان جنوبی خبر داد

رقابت بانوان بدمینتون‌باز خراسان‌جنوبی در مسابقات قهرمانی کشور

رئیس هیأت بدمینتون خراسان جنوبی گفت: بانوان بدمینتون‌بازان استان در دوازدهمین دوره مسابقات قهرمانی نوجوانان دختر کشور به مصاف حریفان می‌روند.

صاحب‌خبر -

علیرضا ثانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بیرجند اظهار داشت: در دوازدهمین دوره مسابقات بدمینتون قهرمانی نوجوانان دختر کشور تیم خراسان جنوبی برای کسب مدال رنگی به مصاف حریفان می‌رود.

وی با بیان اینکه این ماراتن ملی به صورت تیمی، انفرادی آزاد و دوبل تخصصی و آزاد برگزار می‌شود، افزود: محدثه ناجی، فاطمه آزاد و زهرا بهدادی در رشته انفرادی مسابقات بدمینتون قهرمانی دختران کشور به رقابت می‌پردازند.

 رئیس هیأت بدمینتون خراسان جنوبی تصریح کرد: در رشته دوبل این رقابت‌ها کوثر بهروان، حریر حریفی، نسترن نوربخش و عادله عزیزی نمایندگان استان هستند که سرپرستی و مربیگری تیم بدمینتون خراسان جنوبی را مریم دانش و مریم مسلمان‌زاده بر عهده دارند.

ثانی یادآور شد: دوازدهمین دوره مسابقات بدمینتون قهرمانی نوجوانان دختر کشور از امروز تا 17 شهریورماه جاری به میزبانی استان سمنان در آکادمی بدمینتون شهرستان شاهرود به منظور انتخاب اعضای تیم ملی برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: همزمان با برگزاری این دوره از مسابقات کلاس آموزش ارتقاء داوری درجه 3 و 2B آسیا برای آن دسته از افرادی که قبلاً دوره ارتقا مربیگری را گذرانده‌اند، برگزار می‌شود.

انتهای پیام/69014/ح10