به گفته مدیرکل امور اقتصاد و دارایی کردستان، با ایجاد چنین فضایی، دستگاهها به صورت مستقیم و بدون واسطه با سرمایهگذاران ارتباط دارند و این عامل کاهش بوروکراسی اداری در زمینه سرمایهگذاری در استان شد.وی اضافه کرد: بهرغم اینکه زیرساختهای سرمایهگذاری در کردستان مطلوب نیست، تمایل سرمایهگذاران به سرمایهگذاری در استان افزایش یافته است و مصداق آن، جذب سه سرمایهگذار خارجی است.دهقانی تصریح کرد: طرح فولاد سقز با 430 میلیون دلار، مجموعه گردشگری دوکانان بانه با 27 میلیون دلار و دخانیات سقز با 40 میلیون یورو سه طرح سرمایهگذاری خارجی در کردستان است.
وی افزود: همکاری تیمی برای جذب سرمایهگذاری در کردستان شکل گرفته و تلاش بر این است تا سرمایهگذاران بیشتری وارد شوند به طوری که کنسولگری ایران در اقلیم کردستان عراق نیز تاکنون 20 سرمایهگذار خوب را شناسایی کرده است و ما به دنبال آن هستیم تا این سرمایهگذاران به استان بیایند و با فضا و ظرفیتهای کردستان آشنا شوند.
دهقانی در ادامه خاطرنشان کرد: در گذشته تنها یک فرصت سرمایهگذاری در سایت مرکز خدمات سرمایهگذاری استان وجود داشت که در چند سال اخیر آن را به 58 فرصت رساندیم و تلاش بر این است که این تعداد به مرز 100 مورد افزایش یابد. وی افزود: معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، اطلاعات زیادی را در اختیار سرمایهگذاران قرار میدهد تا راحتتر تصمیمگیری کنند. مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان در ادامه به راهاندازی سامانه مجازی پنجره واحد سرمایهگذاری در استان اشاره کرد و گفت: با راهاندازی این سامانه، ارتباطات با نمایندگان تامالاختیار ادارات، از طریق این شبکه انجام میشود. دهقانی گفت: این شبکه ضمن اینکه نوعی تکریم سرمایهگذاران است، موجب رصد بهتر استعلامات خواهد شد.