شناسهٔ خبر: 15102775 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

تعامل با تشکل‌های ایثارگری از محورهای فعالیت‌های فرهنگی بنیاد است

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی امروز (یکشنبه) در دیدار با اعضای هیئت امنا و هیئت‌مدیره کانون همبستگی فرزندان شاهد گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران یادگار امام (ره) است و 2 وظیفه اساسی و عمده دارد؛ وظیفه اول خدمات‌رسانی به جامعه ایثارگری است و وظیفه دوم که به‌مراتب مهم‌تر است، فعالیت در حوزه فرهنگی ایثار و شهادت برای جامعه ایثارگری و تمام جامعه ایران است و این کار همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است.
وی ادامه داد: یکی از فعالیت‌هایی که با تأکید مقام معظم رهبری در حوزه فعالیت‌های فرهنگی بنیاد شکل گرفت، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران با عنوان «طرح سپاس» است که بیش از 400 هزار دیدار در قالب این طرح انجام شده است و 101 دیدار آن با حضور شخص رئیس جمهوری بوده است.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از نخستین اقدامات انجام‌شده در بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای امور فرهنگی را تعامل و همفکری با تشکل‌های شاهد و ایثارگر عنوان کرد و گفت: این نکته همواره مورد تأکید ما بوده است که تشکل‌های شاهد و ایثارگر اتاق فکر بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند و در همین راستا مرکز دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر راه‌اندازی شد تا ارتباط با تشکل‌های شاهد و ایثارگر به شکل خوبی انجام شود.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد: تا سال 1392 مجموعآ 30 تشکل ایثارگری به ثبت رسیده بود که هم اکنون 70 تشکل در سطح ملی و 150 تشکل در سطح استانی فعالیت دارند. در مهرماه سال جاری نیز همایش تشکل‌های شاهد و ایثارگر با حضور اعضای تشکل‌های سراسر کشور برگزار می‌شود تا تعامل هرچه بیشتری بین بنیاد و تشکل‌ها ایجاد شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از محورهای فعالیت بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه فرهنگی را فعالیت بر محور ماده 63 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران دانست و گفت: بر همین اساس شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به ریاست حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهوری تشکیل شده است و برای اجرای تصمیمات این شورا، شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در تمام استان ها نیز راه اندازی شده است.
شبد**1953** 3404

برچسب‌ها: