شناسهٔ خبر: 15100017 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تسنیم گزارش می‌دهد

تشکیل بانک اطلاعاتی سالمندان در شهرضا/ تعداد سالمندان شهرضا بیشتر از میانگین کشوری است

تشکیل ۱۰ درصد از جمعیت شهرضا توسط سالمندان، تشکیل بانک اطلاعاتی سالمندان شهرستان، نامگذاری خیابانی در شهرضا به نام خیابان فرزانگان از مهمترین مطالبی بود که در جلسه شورای سالمندان شهرضا بیان شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرضا، فرماندار شهرضا عصر امروز در جلسه شورای سالمندان شهرستان با بیان اینکه میانگین جمعیت سالمندان بالای 60 سال در کشور ما 8 درصد است، اظهار داشت:10 درصد جمعیت شهرضا یعنی حدود 16 هزار نفر را سالمندان تشکیل می‌دهند، بنابراین میانگین جمعیت سالمندان در این شهرستان بالاتر از میانگین کشوری است.

محسن گلابی افزود: در تمام دنیا افرادی که پس از 30 سال کار در ادارات بازنشسته می‌شوند، به عنوان مشاور و مدیر در بخش‌های دیگر به کار گرفته می‌شوند، زیرا تجربه کاری و اندوخته این افراد در پیشبرد امور یک سازمان بسیار مؤثر است.

در کشور در زمینه خدمت رسانی به سالمندان با موازی‌کاری ادارات مواجه هستیم

وی بیان کرد: متأسفانه ما در کشور در زمینه خدمت‌رسانی به سالمندان با موازی‌کاری ادارات مواجه هستیم، ادارات مختلفی مانند بهزیستی، کمیته امداد و سازمان بازنشستگان کشوری خدمات مختلف و مشابهی را ارائه می‌کنند.

فرماندار شهرضا بیان کرد: موازی‌کاری در زمینه ارائه خدمات به سالمندان نه تنها سبب افزایش کیفیت خدمات نشده بلکه در برخی موارد سبب عدم ارائه خدمات مناسب هم شده است.

وی با تأکید بر لزوم تشکیل بانک اطلاعات جامع سالمندان شهرستان شهرضا، گفت: تشکیل این بانک اطلاعاتی سبب شناسایی بهتر سالمندان و در نتیجه ارائه خدمات بهتر به آنان می‌شود.

گلابی با بیان اینکه باید بسترهای لازم را برای بهتر دیده شدن سالمندان در جامعه و استفاده از توانمند‌های آنان را فراهم کنیم، بیان کرد: بازنشستگان کشوری و لشکری شهرستان باید در قالب NGO زمینه گردهمایی و استفاده از تجارب بازنشتگان سازمان خود را فراهم کنند.

شهرضا از نظر کرامت سالمندان به عنوان شهر مهربانی معروف است

معاون فرماندار شهرضا در ادامه این جلسه با بیان اینکه شهرضا از نظر کرامت سالمندان به عنوان شهر مهربانی معروف است، گفت: در تمام شهرستان هیچ یک از سالمندان از وضعیت نامناسبی برخوردار نیستند و از حمایت‌های دولتی، بخش خصوصی با خانواده‌ها برخوردار هستند.

محمدحسین داراب تصریح کرد: در شهر شهرضا خیابانی که محل استقرار سازمان بازنشستگان کشوری و لشکری است، به عنوان «خیابان فرزانگان» نامگذاری شده که در هفته سالمندان رونمایی می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرضا نیز در این جلسه عنوان کرد: باید به توانمندی‌های سالمندان توجه کنیم، متأسفانه در جامعه ما رویکرد ترحم انگیزی درباره سالمندان و توانایی آنان وجود دارد که باید اصلاح شود.

در شهرستان شهرضا حدود 16 هزار سالمند وجود دارد

محمدعلی صادقی بیان کرد: در شهرستان شهرضا حدود 16 هزار سالمند وجود دارد که مهمترین مشکلات آنان مسائل اقتصادی و پس از مسائل درمانی است.

وی هدف از تشکیل شورای سالمندان را احیای تکریم سالمندان دانست و افزود: سالمندان قشر فرهیخته و با تجربه جامعه هستند که باید از توان و هنر آنان استفاده کنیم.

رئیس اداره بهزیستی شهرضا بیان کرد: نرخ رشد سالمندی در کشور ایران بالا است، اگر درباره سالمندان و آینده جامعه در این باره فکری نکنیم به زودی با مشکلات مهمی مواجه می‌شویم و اگر برنامه ریزی مناسبی درباره آن انجام شود، دوران سالمندی به عنوان یک فرصت برای اجتماع در نظر گرفته خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم تشکیل بانک جامع اطلاعات سالمندان این شهرستان، اظهارداشت: تشکیل شورای سالمندان، ساخت مجموعه بزرگ خانه مهر و خانه رضوان به عنوان اقدامات مؤثری برای خدمت رسانی مناسب به سالمندان بوده است، اگر این بانک اطلاعاتی نیز ایجاد شود، روند خدمت رسانی به این افراد نظام‌مندتر می‌شود.

انتهای پیام/