خبر -
تحریریه پارسینه | با رفتن قرضی جک ویلشر به بورنموث، مسوت اوزیل اصرار دارد که حتما پیراهن شماره ۱۰ آرسنال را بر تن کند.
بازیکن تیم ملی آلمان از سال ۲۰۱۳ که از رئال مادرید به آرسنال منتقل شد، با پیراهن شماره ۱۱ بر میادین ظاهر میشود. این در حالی است که جک ویلشر ۱۲ ماه زودتر با رفتن رابین فن پرسی به منچستر، صاحب پیراهن شماره ۱۰ شده بود.
با خداحافظی لوکاس پودولسکی از بازیهای تیم ملی، اوزیل موفق شد شماره ۱۰ را از آن خود کند و الان به این امید است که با نبود ویلشر در فصل ۲۰۱۶ – ۱۷ ، با پیراهن شماره ۱۰ در ورزشگاه امارات بدرخشد.
مسوت اوزیل درباره شماره جدیدش در تیم ملی آلمان در گفتگو با اکسپرس گفت: شماره پیراهن برای من بسیار با معنی است. این شماره محبوب من است چون بسیاری از اسطوره های فوتبال مانند زیدان، دیگو مارادونا و پله شماره ۱۰ بر تن داشتند و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.
وی همچنین افزود: من این شماره را چندین سال پیش میخواستم اما پودولسکی به دلیل بازیهای بیشتر با این شماره بازی میکرد. الان به خواسته ام رسیدم. البته که قبلا به من پیشنهاد شده بود. این شماره کاملا مناسب من و موقعیتم به عنوان بازیکن است.
مسوت اوزیل در پاسخ به سوالی که قصد دارد پیراهن با شماره یکسان ویلشر را بپوشد، گفت: بله، این پیراهن در حال حاضر آزاد است و من قطعا خواستار آن هستم.
اوزیل همچنین درباره تفکرات مربیانش گفت:" هر کسی انتظار ویژه ای دارد. هواداران نسبت به من انتظار بالایی دارند. بعضی از آنها سبک بازی من را دوست دارند و بعضی نه. همیشه اینطور بوده است.
ترجمه:
سهند خرمی