شناسهٔ خبر: 15097140 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان قم خواستار شد

جلوگیری از رشد قارچ‌گونه عرضه کنندگان فست‌فود در قم

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان قم بر ضرورت جلوگیری از رشد قارچ‌گونه عرضه‌کنندگان فست‌فود در قم تأکید کرد و خواستار نظارت مسؤولان امر بر این مسأله شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علی‌اکبر حق ویسی عصر امروز جلسه در کارگروه امنیت غذایی استان قم با اشاره به اینکه باید نسبت به سبک زندگی به ویژه در بعد امنیت غذایی توجه لازم را داشته باشیم، اظهار کرد: در حال طراحی کتابی با عنوان تغذیه و آموزه‌های دینی با استفاده از آیات و روایات هستیم.

وی هدف از تهیه و تدوین این کتاب را گسترش آموزش‌های رعایت سبک غذایی صحیح عنوان کرد و یادآور شد: یکی از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد ممنوعیت تبلیغات کالاهای غذایی آسیب‌رسان است و باید این نکته را بیان کنم که روغن، شکر و نمک از جمله کالاهای اصلی آسیب رسان هستند.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان قم ضرورت فرهنگ‌سازی در خصوص استفاده از این کالاها را مورد تأکید قرار داد و اضافه کرد: یکی از مسائلی که می‌توانیم به آن توجه کنیم جایگزین کردن کشمش به جای قند است. از نظر هزینه‌ای تفاوتی میان قند و کشمش نیست در حالی که کشمش ارزش غذایی بسیاری داشته و این در حالی است که قند برای بدن مضرات خاص خود را به دنبال دارد.

وی به وضعیت فعالیت فروشندگان فست‌فود در استان قم اشاره کرد و یادآور شد: در استان قم شاهد هستیم که مراکز عرضه فست فود رشدی قارچ‌گونه دارند و این در حالی است که باید محل‌های پخت غذاهای سنتی جایگزین این مراکز شوند.

حق‌ویسی خاطرنشان کرد: در این خصوص با سازمان صنعت، معدن و تجارت جلساتی برگزار کرده‌ایم تا در این خصوص نظارت‌های لازم را داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن ماه مهر و آغاز سال تحصیلی اضافه کرد: یکی از مسائلی که توجه به آن را در دستور کار قرار داده‌ایم اصلاح وضعیت عرضه خوراکی‌ها در بوفه‌های مدارس هستیم و در این خصوص آموزش‌های لازم را به دانش آموزان و والدین مورد تاکید قرار داده‌ایم.

انتهای پیام/2258/ت30