شناسهٔ خبر: 15096080 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خبر داد

انعقاد بیش از 20 قرارداد اقتصادی با سرمایه‌گذاران خارجی در قزوین

عضو شورای اسلامی شهر قزوین گفت: بیش از 20 قرارداد اقتصادی با سرمایه‌گذاران خارجی در شهر قزوین منعقد شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، علی صادقی‌نیارکی در دومین روز از یازدهمین اجلاس جهانی شهرداران جاده ابریشم که ظهر امروز در شبستان امام علی(ع) مسجدالنبی(ص) شهر قزوین برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این اجلاس تمرینی بود که به صورت بین‌المللی و جهانی برای مجموعه مدیریت شهری تدابیر بیاندیشیم تا در آینده بتوانیم با توجه به نوع میهمانان داخلی و خارجی اجلاس‌های متعددی برگزار کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین مطرح کرد: گردشگران هنوز شهر قزوین را نمی‌شناسند حتی مردم تهران که پایتخت ایران است و بیش از 30 کیلومتر با قزوین فاصله دارد و هنوز ظرفیت‌های این شهر به مردم معرفی نشده است.

وی با اشاره به اینکه قزوین ظرفیت‌های بی‌شماری در تمام زمینه‌ها دارد، عنوان کرد: بناهای تاریخی بسیاری در این شهر بوده همانند قلعه الموت در طارم که هنوز معرفی نشده است.

صادقی‌نیارکی با بیان اینکه در اجلاس جهانی شهرداران جاده ابریشم شهرداران شهرهای در مسیر جاده ابریشم حضور دارند، تشریح کرد: این موضوع موجب می‌شود که آن‌ها از ظرفیت‌های شهر قزوین شناخت بیشتری پیدا کنند.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین افزود: امروز شاهد حضور 26 سفیر از کشورهای مختلف و شهرداران 200 شهر مسیر جاده ابریشم و مسؤولان 48 کشور بودیم که این در معرفی ظرفیت‌های شهر قزوین ارزشمند است.

صادقی‌نیارکی با اشاره به اینکه مردم هر کشوری که قصد سفر داشته باشند باید با سفارتخانه هماهنگ کنند، بیان کرد: حضور سفیران در این اجلاس موجب شده تا هنگام گردشگری، مردم ظرفیت‌های شهرها و کشورها را به آن‌ها معرفی کنند.

وی با بیان اینکه یکی از برکات توسعه و رونق اشتغال‌زایی توسعه صنعت توریست است، خاطرنشان کرد: اکنون بیشتر شهرهای دنیا با داشتن ظرفیت‌ها و زیرساخت‌ها در شهر شکل گرفته و در حال تکمیل شدن است تا به مقصد گردشگری تبدیل شوند.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین ادامه داد: قزوین باید به شهر پویایی و رفت و آمد گردشگران تبدیل شود چراکه بیشتر افراد نخبه و با تحصیلات عالیه در این شهر هستند و می‌توانند فرهنگ را به یکدیگر انتقال دهند.

صادقی‌نیارکی با بیان اینکه امید است بتوانیم فرهنگ غنی ایران را به تمام نقاط جهان انتقال دهیم تا شاهد حضور گردشگران در طول سال و شکوفایی و رونق اقتصادی در عرصه‌های مختلف باشیم گفت: تاکنون سرمایه‌گذاران کشورها اعلام آمادگی سرمایه‌گذاری کرده‌اند که بیش از 20 تفاهم‌نامه اقتصادی تدوین و منعقد شده بین سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی شده و این رویداد از مهم‌ترین دستاوردهای اجلاس است.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین ادامه داد: بعد از چند ماه نمی‌توان دستاوردهای اجلاس را احساس کرد ولی پایه‌گذاری خوبی در توانمند کردن مؤلفه‌های توسعه گردشگری در شهر قزوین رخ داده که به مرور زمان در این شهر احساس می‌شود.

انتهای پیام/77009/ج۳۰/

برچسب‌ها: