شناسهٔ خبر: 15095454 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جبهه جهانی مستضعفین | لینک خبر

طالبان افغانستان مدعی سرنگونی جنگنده آمریکایی در بگرام شد

گروه طالبان اعلام کرد یک فروند جنگنده اف ۱۶ آمریکا را در شهرستان بگرام استان پروان هدف قرار داده و آن را سرنگون کرده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش جبهه جهانی مستضعفین به نقل از خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ طالبان اعلام کرد یک فروند جنگنده اف ۱۶ آمریکا را در بگرام هدف قرار داده و آن را سرنگون کرده است.

طالبان با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد جنگنده آمریکایی را در چارچوب عملیات «عمری» در منطقه پروان هدف قرار داده و خلبانان آن کشته شدند.

طالبان از ابتدای امسال عملیاتی موسوم به عمری را راه اندازی کرده و بر شدت حملات خود به مناطق مختلف افغانستان و انجام عملیات انتحاری و انفجاری افزوده است.

این ادعای طالبان در حالی مطرح شده که مقامات افغانستانی و آمریکایی تاکنون واکنشی به آن نشان نداده و صحت آن در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پیش از این نیز گروه طالبان مدعی شده بود که بالگردهای جنگی نظامیان آمریکایی را در جنوب افغانستان سرنگون کرده است.