شناسهٔ خبر: 15094849 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیرعامل هلال احمر اردبیل:

تیم واکنش سریع امدادی در اردبیل تشکیل می‌شود

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: تیم واکنش سریع امدادی متشکل از ۵۰ نفر نیروی زبده و کار‌آمد در هلال احمر استان اردبیل تشکیل می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهرام غیبی ظهر امروز در جلسه نشست خبری مدیران مرتبط با شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اردبیل که در استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: جمعیت هلال احمر استان اردبیل در قالب کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش‌های همگانی در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اردبیل فعالیت می‌کند و با توجه به وظیفه ذاتی جمعیت هلال احمر، بحث آموزش را در اولویت قرار دادیم و تا پایان سال نیز طرح آموزش کارمندان ادارات استان اردبیل به پایان می‌رسد.

وی گفت: بحث شناسایی ظرفیت و دستگاه‌های امداد و نجات موجود در دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل یکی دیگر از فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در رابطه با مدیریت بحران بوده و بر این اساس تمامی تجهیزات و ادوات موجود دستگاه‌های اجرایی در سامانه مخصوص ثبت شده و در تمامی شهرستان‌ها نیز کارگروه تخصصی امداد و نجات تشکیل شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: به منظور ارائه عملکرد مناسب در مواقع بحران در سالجاری تیم واکنش سریع امدادی متشکل از 50 نفر نیروی کارآمد و زبده در استان اردبیل تشکیل می‌شود که در حال حاضر در مرحله گذراندن شرایط سخت و آموزش‌های لازم هستند.

غیبی تصریح کرد: طرح خانه‌های هلال یکی دیگر از برنامه‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در راستای مدیریت بحران بوده که در قالب این طرح با هماهنگی بخش‌داری و دهیاری یک اتاق را در روستاهای استان به وسایل امداد مجهز می‌کنیم و یک تیم 30 نفره نیز از جوانان روستا آموزش امداد و نجات را سپری می‌کنند.

انتهای پیام/