به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، عبدالمحمد زاهدی در جمع دانشجویان بسیجی حاضر در اردوهای جهادی فعال در منطقه سارال دیواندره، اردوهای جهادی را از سه جنبه حائز اهمیت دانست و گفت: اول نوع خدماتی است که شما به روستائیان ارائه می دهید که در تمامی زمینه ها از جمله آموزشی، بهداشتی و درمانی، روانشناسی وغیره اقدامات خوبی انجام شده است.
وی در خصوص دومین نکته حائز اهمیت در اردوهای جهادی بیان کرد: وجود برخی کاستی ها در روستاها انکارناپذیر است و فعالیت های دانشجویان جهادگر در این اردوها بخشی از این کاستی ها را جبران می کند.
زاهدی ارتباط دوسویه بین دانشجویان و روستائیان را سومین اهمیت اردوهای جهادی ذکر کرد و افزود: در این ارتباطات هم رفتار و برخورد شما بر روستائیان تاثیر می گذار و هم شما از آنها تاثیر می پذیرید.
وی عنوان کرد: حضور در این اردوها موجب می شود تا شعار «بسازیم تا ساخته شویم» تحقق پیدا کند و نه تنها شخصیت شما شکل می گیرد حتی به معنویت و عرفان می رسید.
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه برای ارائه آموزش ها ابتدا باید نیازسنجی و استعدادیابی شود، ادامه داد: باید اردوهای جهادی با فرمانداران، بخشداران و دهیاران ارتباط داشته باشند تا آموزش ها به گونه ای باشد که تولیدات آن بازار داشته باشد.
زاهدی اضافه کرد: یکی از مشکلات روستاها پایین بودن درآمد روستاییان است که این امر سبب مهاجرت آنها به شهرها می شود، هرچه بتوانیم در روستاها مشاغل را متنوع کنیم ماندگاری در روستاها افزایش می یابد که آموزش صنایع دستی، مشاغل کوچک و غیره می تواند کمک بزرگی باشد.
وی همه کارهای انجام شده در اردوهای جهادی را ارزشمند و مورد نیاز روستائیان خواند و افزود: تلاش کنید خود روستائیان را در کارها شریک کنید در این صورت هم موجب توان افزایی در روستائیان می شود و هم در نگه داری و بهره برداری از آن بیشتر تلاش خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه در روستاها و حواشی شهرها مشکلات زیادی وجود دارد اظهار داشت: اگر منصفانه نگاه کنیم، بعد از انقلاب تاکنون کارهای زیادی در روستا انجام شده اما متاسفانه هنوز هم با مهاجرت به شهرها مواجه هستیم که علت آن این است که به درآمد و معیشت روستائیان کمتر از عمران روستاها پرداختیم.
استاندار کردستان افزود: این که به عمران در روستاها پرداختیم کار اشتباهی نبود اما معیشت و درآمد روستائیان مغفول ماند که با توجه به اینکه کشور ما کشور فقیری نیست، اگر امکانات را درست و عادلانه توزیع کنیم وضیت بهتری خواهیم داشت.
زاهدی در بخش دیگری از سخنان خود کوچک شدن زمین ها در پی اصلاحات اراضی را ضربه به کشاورزی کشور دانست و گفت: برنامه ریزی و اجرای آن در زمین های بزرگ زراعی با هزینه کمتر و بازدهی بیشتر، بهتر از زمین های کوچک انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه دولت سالانه ۴۵ هزار میلیارد تومان صرف پرداخت یارانه می کند و فقط ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبارت عمرانی داریم افزود: طی سال های گذشته ۴۳ درصد از پایه پول ملی صرف مسکن مهر شد و عمده درآمد ها و اعتبارات عمرانی صرف ساخت مسکن مهر شد.
استاندار کردستان گفت: با توجه به نرخ تورم حال حاضر، معادل ۹ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام در استان داریم که نیاز داریم دست به دست هم بدهیم تا مشکلات را حل کنیم و در این راستا کارهایی که شما انجام می دهید می تواند بسیار ارزشمند باشد.
زاهدی در پایان بار دیگر از تلاش ها و گزارش هایی که جهادگران ارائه کردند تشکر کرد و با اشاره به اینکه وضعیت بغرنج روستا در کوتاه مدت قابل حل نیست از آنها خواست گزارش کاملی جمع آوری و ارائه کنند تا در خصوص مشکلات احصا شده برنامه ریزی و اولویت بندی شود.
گفتنی است، سفر یک روزه استاندار، فرمانده سپاه دیواندره و هیات های همراه شامل بازدید از پروژه های عمرانی، آموزشی، بهداشتی و غیره در روستاهای میشیاب و هزارکانیان و حضور در جمع دانشجویان بسیجی جهادگر بود و دیدار با خانواده شهید حبیب الله میرزایی پایان بخش این بازدیدها شد.