شناسهٔ خبر: 15091696 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر کل صدا و سیمای مرکز زنجان خبر داد

آمادگی رسانه استانی برای پوشش رادیو و تلویزیونی طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95

مدیر کل صدا و سیمای مرکز زنجان از آمادگی رسانه استانی برای پوشش رادیو و تلویزیونی طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95 خبر داد و گفت: احصای آمار و اطلاعات دقیق به منظور برنامه‌ریزی کلان امری حساس و مهم است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، مرتضی صفری ظهر امروز در دیدار با رئیس سازمان برنامه و بودجه استان زنجان که به مناسبت سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال95 انجام شد، اظهار کرد: احصای آمار و اطلاعات دقیق به منظور برنامه‌ریزی کلان امری حساس و مهم است.

وی گفت: سرشماری عمومی نفوس و مسکن برای نظام حائز اهمیت زیادی است و بخش عمده‌ای از تصمیم گیری‌های کشور به استخراج صحیح و دقیق این اطلاعات منوط است.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز زنجان با اشاره به تاکید ریاست رسانه ملی درباره اهمیت این سرشماری تصریح کرد: طبق اعلام و تأکید معاونت امور استان‌های سازمان، مراکز صدا و سیما در سراسر کشور همکاری لازم را با ستاد سرشماری خواهند داشت و تمهیدات لازم در مرکز زنجان هم در این زمینه انجام گرفته است.

صفری با استقبال از انجام اینترنتی مرحله نخست سرشماری افزود:با توجه به دقت عملیات ثبت و صرفه‌جویی در منابع ملی، قطعا این روش به مصلحت کشور است.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز زنجان پرداخت رسانه‌ای و خبری به این موضوع را اولویت آتی رسانه استانی اعلام کرد و گفت: موضوعات مرتبط با سرشماری در برنامه‌های پرمخاطب در قالب آیتم‌های اطلاع‌رسانی و خبری گنجانده خواهد شد.

وی در پایان خواستار برگزاری کارگاه آموزشی برای آشنایی و توجیه برنامه‌سازان رسانه استانی درباره مراحل و نحوه انجام این سرشماری شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان نیز در این دیدار با اشاره به تمهیدات و مقدمات انجام این پروژه ملی گفت: انجام این عملیات میدانی گسترده، بدون همراهی رسانه ملی ممکن نیست.

حمید نباتچیان تصریح کرد: آگاه سازی اقشار مختلف مردم از نحوه انجام و اهمیت نتایج این سرشماری از صدا و سیما گام مهمی در انجام صحیح و دقیق آن است.

وی پایه تمام برنامه‌ریزی‌های کلان کشور را نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن اعلام کرد و افزود: این مرحله از سرشماری به دلیل تدوین برنامه ششم توسعه کشور و مبحث اقتصاد مقاومتی اهمیت دوچندان دارد.

وی روش انجام این دوره از سرشماری را کاملا مکانیزه و بصورت ثبت آن‌لاین اعلام کرد و گفت: بازده زمانی این سرشماری در دو مرحله از سوم تا بیست و چهارم و مرحله بعدی از بیست و پنجم مهرماه تا بیست و پنجم آبان‌ماه خواهد بود.

انتهای پیام/73005/ک30/