به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، مجید قلیزاده در آئین افتتاح زبان «اردو» و «دفتر تخصصی شبهقاره» خبرگزاری تسنیم که در سالن همایشهای آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان اینکه "جنگ نرم" یک جنگ واقعی است و هرکس بتواند ابزار قدرت نرم خود را بهتر ساماندهی کرده و بهصحنه بیاورد پیروز این نزاع بزرگ است، اظهار داشت: امروزه چهار خبرگزاری بزرگ دنیا جریان اطلاعرسانی را در دست گرفته و با سانسور قلب واقعیت، وارونه نشان دادن حقایق و مدیریت و مهندسی افکار عمومی در دنیا، در واقع یک "امپریالیسم خبری" بهوجود آوردهاند.
وی افزود: درحالی که فریاد "حقوق بشر" دنیای بهاصطلاح مدرن، گوش فلک را کــَر کرده، مردم دنیا در دام "آپارتاید خبری" گیر کردهاند، بهعبارتی دیگر امروز شکلدهی حقایق بشری و وارونه جلوهدادن آن با نگاه استعماری مشاهده میشود و برخی خبرهای کمارزش را آنچنان با آب و تاب بزرگنمایی میکنند که گویی سرنوشت انسانها به آن بسته شده است درحالی که از سوی دیگر درد و رنج انسانهای مظلوم عالم روزها و ماهها بدون پوشش خبری میماند، اتفاقی که امروز در سوریه، عراق، یمن، غزه وسایر نقاط جهان آن را شاهدیم.
مدیرعامل خبرگزاری تسنیم در ادامه با اعلام اینکه امروز یکی از اصلیترین رسالتها و اهداف خبرگزاری تسنیم مقابله با این آپارتاید خبری و شکستن این حصار و سانسور خبری حاکم بر رسانههای جهان است، تأکید کرد: در این راستا خبرگزاری تسنیم با تأسیس و راهاندازی دفاتر خارجی و بهکارگیری رابطان خبری در کشورهای مختلف از جمله عراق، سوریه، لبنان، مصر، ترکیه، غزه، افغانستان و همچنین راهاندازی زبانهای عربی، انگلیسی، ترکی و اردو به عرصه مقابله با امپریالیسم خبری غرب آمده است.
وی ضمن اشاره به آغاز بهکار زبان اردوی خبرگزاری تسنیم تصریح کرد: زبان اردو، زبان کشورهای همسایه ایران از جمله پاکستان و هندوستان است و بیش از یکمیلیارد متکلم در جهان دارد که از نظر متکلمین در جهان در رتبه سوم است. با توجه به اشتراکات فراوان فرهنگی، مذهبی، تاریخی، سیاسی و اجتماعی بین ایران، پاکستان و هندوستان، ضرورت داشت زبان اردو در خبرگزاری تسنیم راهاندازی شود.
قلیزاده با تصریح بر اینکه ارتباط ایران و پاکستان از لحاظ دیپلماتیک یک ارتباط قدیمی است، اظهار داشت: ایران جزو نخستین کشورهایی بود که استقلال پاکستان را به رسمیت شناخت، بهتر از رابطه رسمی و دیپلماتیک بین ایران و پاکستان، رابطه غیررسمی و تمدنی بوده، رابطهای که براساس مشترکات فرهنگی و دینی شکل گرفته است.
وی ضمن یادآوری سخنان امام خامنهای در ارتباط با روابط میان ایران و پاکستان مبنی بر اینکه "دوستی ملت مسلمان ایران با پاکستان مصلحتی نیست، بلکه یک دوستی ریشهدار و عمیق است"، ادامه داد: تا 25 سال گذشته فارسی زبانِ دوم مردم پاکستان بود و در مدارس تدریس میشد. چهرهای که رسانههای استکباری و غربی با همان آپارتاید خبری از پاکستان به نمایش میگذارند، شرایط سخت، گرفتاری، خشونت و مشکلات است درحالی که پاکستان، سرزمینِ پاکی و سرزمین ناشناختهها است و کشوری ثروتمند از حیث منابع آبی و گردشگری محسوب شده و سرشار از منابع اقتصادی است.
مدیرعامل خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه پاکستان ظرفیت فراوانی برای همکاری با ایران دارد، گفت: امروز استعمار برای ترویج وهابیت در پاکستان سرمایهگذاری کرده تا مردم این کشور را از انقلاب اسلامی دور کند درحالی که در پاکستان طیف بزرگی از اهل سنت و شیعیان از صمیمِ قلب، انقلاب اسلامی ایران و رهبران آن را دوست دارند و نمونه بینظیر آن نیز استقبال باشکوه و بینظیر مردم از رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهور وقت در سه دهه قبل بود که در تاریخ بیسابقه است.
قلیزاده در ادامه به آغاز بهکار رسمی دفتر تخصصی شبهقاره خبرگزاری تسنیم اشاره کرد و افزود: بخش زبان اردو و دفتر تخصصی شبهقاره خبرگزاری تسنیم بهسرپرستی آقای دکتر صادقی راهاندازی میشود، ایشان مدتها رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان بود و از نزدیک با مسائل پاکستان آشناست. بنده از آقای یاور عباس سرکنسولگر پاکستان در مشهد مقدس تقاضا دارم مقدمات راهاندازی دفتر خبرگزاری تسنیم در پاکستان نیز فراهم شود.
وی تأکید کرد: خبرگزاری تسنیم، رسانهای در تراز انقلاب اسلامی است و وظیفه خود میداند یاور مظلومان و خصم ظالمان باشد تا در هر کجای عالم و با روایت صحیح و دقیق از اتفاقات عالم، در جنگ نرم رسانهای با رسانههای استکباری بهیاری خدا پیروز این نزاع بزرگ باشد.
انتهای پیام/*
∎