به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بهزیستی استان مرکزی، بهروز رفیعی با اشاره به گستردگی فعالیت های این سازمان اظهار داشت: سازمان بهزیستی با نگاهی ویژه به پیشگیری از معلولیت، اعتیاد، اختلالات روانی و ناهنجاری های اجتماعی طیف گسترده ای از وظایف را برعهده دارد.
وی افزود: گستره فعالیت های این سازمان بخش وسیعی از کارکردهای اجتماعی، فرهنگی و آموزشی جامعه را در برمی گیرد و ارتقای ارتباط سازمان بهزیستی با NGOها و سازمانهای غیردولتی یکی از برنامههای اصلی این سازمان برای ارائه خدمات بیشتر به مددجویان و معلولان بود.
مدیر کل بهزیستی استان عنوان داشتند: سازمان های مردم نهاد به عنوان حلقه واسط میان دولت و مردم و تسهیل کننده بسیاری از امور هستند که از توان دولت خارج است و ما به توان تخصصی و اجرایی این بخش از اجتماع نیازمند هستیم.
رفیعی بیان داشت: باید یک نگرش سیستمی به نیازهای معلولین داشته باشیم و به صورت تک بخشی به مشکلات پرداخته نشود و نیازهای معلولین در حوزه های اجتماعی، ورزش، نشاط، سلامت جسمی و روانی مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر تعامل و همفکری هدفمند بین سازمان های مردم نهاد و بهزیستی افزود: در این حوزه سازمان های مردم نهاد باید به دنبال مطالبه گری و پیگیری حقوق معلولین باشند و سازمان بهزیستی و دستگاه های مرتبط موظف به پاسخگویی هستند.
رفیعی گفت: از جمله سیاست های جدید سازمان بهزیستی در سال جاری، رویکرد «سلامت محور امید» است که این تشکل ها بتوانند در راستای سیاست های سازمان، قدم هایی مثبت و سازنده بردارند.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی نیز در ادامه با تاکید بر اینکه سیاست سازمان بهزیستی برونسپاری امور است، اظهار کرد: بهزیستی، از نظر برونسپاری در راستای اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی از موفقترین سازمانها بوده و درحال حاضر بیش از ۹۰درصد فعالیتهای سازمان را سازمان های مردم نهاد انجام می دهند و در بسیاری از موارد که سازمان های دولتی نمی توانند وارد عمل شوند، سازمان های مردم نهاد وارد شده و باری از دوش بهزیستی برمی دارند.