شناسهٔ خبر: 15086887 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رجب زاده: می‌خواهیم در آغاز دوباره لیگ، برنده باشیم

کاپیتان تیم ذوب آهن در خصوص خط خوردن هر ۳ بازیکن ذوب آهن از تیم ملی، گفت: ما هم انتظار داشتیم حداقل یک نفر را در تیم ملی داشته باشیم، ولی بازیکنان باید تلاش خود را بیشتر کنند تا به تیم ملی نزدیک شوند.

صاحب‌خبر -

مهدی رجب زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در رابطه با وضعیت تیم ذوب‌آهن در زمان تعطیلات لیگ، گفت: شرایط تیم خوب است و تمرینات منظم پیش می‌رود، تمرینات بدنسازی خوبی را انجام می‌دهیم و امروز (یک‌شنبه) نیز در یک بازی تدارکاتی در تهران به مصاف نفت می‌رویم.

وی ادامه داد: می‌خواهیم به آمادگی کامل برسیم تا اولین بازی بعد از تعطیلات را که با صبا است، ببریم و در آغاز دوباره لیگ، نتیجه خوبی بگیریم.

کاپیتان تیم ذوب‌آهن در خصوص خط خوردن هر ۳ نفری که از ذوب آهن به تیم ملی دعوت شده بودند، گفت: شرایط تیم ملی همین گونه است و بازیکنان جوانی که تازه به تیم ملی دعوت می‌شوند، ممکن است چند بار دعوت شوند و خط بخورند، همان طور که برای من این اتفاق افتاد.

وی افزود: ما هم انتظار داشتیم حداقل یک نفر را در تیم ملی داشته باشیم، ولی بازیکنان باید تلاش‌شان را بیشتر کنند تا به تیم ملی نزدیک شوند و خودشان را به تیم تحمیل کنند.

انتهای پیام