به گزارش سرویس فرهنگی پانا، گروه موسیقی "زنگوله " به سرپرستی و آهنگسازی سجاد تنها ، با اجرای 14 قطعه برای علاقمندان به روی صحنه خواهد رفت.
این گروه دراین کنسرت قطعاتی چون سلام سلام بچه ها ،خونه ی ماهمیشه پر مهمونه ،سیب قرمز،بابای مهربونم ،لالایی بابا،قاصدک ،رفتیم به اردو،چک چک ،نوه و مادربزرگ ،عروسیه شاپرک اثر سجاد تنها و قطعات درمیان گل ها اثر همایون خرم ،لعل لب اثر درویش خان ، ناوک مژگان اثر علی اکبرخان شیدا ،و یک قطعه بداهه نوازی پیش درآمد اصفهان از سجاد تنها را اجرا می کند .
کنسرت زنگوله بخشی از روش آموزش موسیقی کودک است و برای خردسال و کودک و نوجوان طراحی و برنامه ریزی شده است. قطعات این کنسرت کاملاً ایرانی است و یا بر اساس ملودیهای ردیف دستگاهی ایران شکل گرفته و یا برخی ترانههای بومی در شکلی کودکانه باز سازی شده است. همچنین ویژگی گروه زنگوله تنوع ریتم و گاهی پیچیدگی در ریتم است.
گفتنی است ،گروه موسیقی "زنگوله " یک اجرا درساعت ٢١ خواهند داشت و علاقمندان برای تهیه بلیط این کنسرت می توانند از طریق سایت ایران کنسرت اقدام نمایند.
کنسرتی متفاوت برای کودکان
˝زنگوله ˝ در نیاوران می نوازد
گروه موسیقی ˝زنگوله˝ به خوانندگی صادق لشگری 16 شهریور ماه در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران به اجرای برنامه خواهد پرداخت.
صاحبخبر -