شناسهٔ خبر: 15085906 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نگرانی از بالا بودن کبد چرب در ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بسیاری از نارسایی های کبدی در کشور بر اثر کبد چرب ایجاد می‌شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر علی جعفریان در دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران افزود: تغذیه در پیشگیری از بیماری ها موثر است و نباید در این خصوص غفلت شود.

وی اضافه کرد: با صنعتی شدن جامعه دچار مشکل جدی در بار بیماری‌ها شده ایم. 

جعفریان با بیان اینکه بالاترین علت نارسایی کبد ، چرب بودن آن است گفت: حتی این وضع درکشورهای پیشرفته هم دیده نمی شود چون جامعه از تغذیه نامناسب و کم تحرکی متاثر است.

دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران به مدت 5 روز در پژوهشکده نفت ادامه دارد.