وی با اشاره به اینکه دغدغه اصلی جوانان در جامعه بحث ازدواج است، افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) در حوزه فعالیتهای اجتماعی کارهای مستمری انجام داده است، یکی از فعالیتهای اجتماعی - فرهنگی ما کمک به امر ازدواج جوانان است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) عنوان کرد: سال گذشته جهت کمک به ازدواج فرزندان مددجو تعداد چهار هزار و یکصد فقره جهیزیه و کمک هزینه ازدواج پرداخت شد که تعداد ۳۰۰ مورد آن توسط خیران انجام شد.
وی با اشاره به برنامه های سال جاری این اداره در راستای امر ازدواج اعلام کرد: تاکنون تعداد ۶۰۰ فقره جهیزیه پرداخت و تعداد یک هزار و ۶۰۰ نفرهم پشت نوبت پرداخت هستند که امیدواریم بتوانیم با کمک خیران و مشارکت مردم و دستگاههای مختلف در این راستا هم افزایی صورت گیرد و بستر ازدواج این افراد فراهم شود.
مدیرکل کمیته امداد کردستان عنوان کرد: ازدواج یکی از راههای کاهش آسیبهای اجتماعی بین جوانان است که انجام به موقع آن میتواند در سلامت جامعه تأثیرگذار باشد.
وی بیان کرد: یکی از مصداقهای ازدواج آسان عدم سختگیری و کاهش انتظارات است و باید زمینهای فراهم شود تا ازدواج جوانان بر اساس وسع، توان و آنچه که در دین اسلام و توسط بزرگان دین مورد تاکید بوده، صورت گیرد تا به استحکام و ایجاد اعتماد و تفاهم در زندگی مزدوجین منجر شود.
موسینژاد با بیان اینکه یکی از مصداقهای بارز و الگوهای ازدواج آسان حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) هستند، بیان کرد: زندگی این بزرگان با حداقل امکانات و براساس انسانیت و تفاهم شکل گرفت و تبدیل به الگوی حسنه برای همه مسلمانان شدند.
لازم به ذکر است؛ در این مراسم توسط رئیس شورای اسلامی شهر سنندج، اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان و دفتر نماینده ولی فقیه درکردستان هرکدام پرداخت تعداد ۱۰ هدیه یک میلیون ریالی به مزدوجین را تقبل کردند.