شناسهٔ خبر: 15081130 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

برگزاری نخستین دوره محافل قرآنی بانوان در عتبات عالیات

گروه فعالیت‌های قرآنی: اولین دوره محافل قرآنی ویژه بانوان از عید سعید قربان تا عید فرخنده غدیرخم در حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور بانوان قاری و حافظ ممتاز بارگاه رضوی و حسینی برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اولین دوره محافل قرآنی ویژه بانوان از عید سعید قربان تا عید فرخنده غدیرخم در حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور بانوان قاری و حافظ ممتاز بارگاه رضوی و حسینی برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش، این محافل برای نخستین بار است که ویژه بانوان زائر و مجاور حرم سیدالشهداء(ع) به همت انجمن قرآنی بانوان استان خراسان رضوی و با مشارکت دارالقرآن الکریم حرم رضوی و دارالقرآن حرم حضرت اباعبدالله(ع) برپا می‌شود.
همچنین در این محافل اساتید و قاریان ممتاز و برجسته بانوی ایرانی از جمله فهیمه‌سادات موسوی‌نیا، نفر اول مسابقات سراسری دانشجویی و داور ممتاز کشور از مشهد، سمیه حاجعلی، نفر اول مسابقات سراسری اوقاف، حافظ کل قرآن کریم، نفر اول مسابقات ملی و دارنده رتبه اول مسابقات بین‌المللی دانش‌آموزی از تهران حضور دارند.
علاوه بر این از دیگر اساتید حاضر در اولین محافل انس با قرآن بانوان قرآنی می‌توان به هاجر اسوار، نفر اول مسابقات سراسری اوقاف در رشته قرائت از اردبیل و مهتاب عیدی، نفر اول مسابقات سراسری اوقاف در رشته قرائت از لرستان اشاره کرد.
همچنین در این محافل، دیگر بانوان قرآنی که چهره‌های ممتاز کشور هستند و همگی دارای رتبه‌های برتر مسابقات سراسری اوقاف در رشته قرائت‌اند حضور داشته و با تلاوت خود زائران عتبه مقدسه عالیات را به فیض بهره‌مندی از کلام وحی می‌رسانند.
بنابر این گزارش، سرپرستی این محافل نورانی قرآن را فهیمه‌سادات موسوی‌نیا، مدیرعامل مؤسسه قرآنی بشارت وحی و انجمن قرآنی بانوان خراسان رضوی بر عهده دارد که مکان برگزاری آن در کربلای معلی و شهرهای اطراف آن است.
گفتنی است، در این مدت یک دوره آموزشی 10 روزه ارتقاء حفظ و قرائت ویژه بانوان حافظ و قاری کشور عراق نیز با حضور دو نفر از اساتید و داوران مجرب کشور و با مشارکت اداره علوم قرآن و حدیث آستان قدس رضوی و عتبه حسینی، به دعوت دارالقرآن حرم سیدالشهداء(ع) در کربلا برگزار خواهد شد.
امر تدریس این دوره که در دهه پایانی شهریورماه سال جاری در حرم سیدالشهداء(ع) برگزار می‌شود، مریم خطیب، استاد و داور برجسته قرآن کریم در بخش تجوید و وقف و ابتدا و فهیمه‌سادات موسوی‌نیا، داور برجسته قرآن در بخش صوت و لحن بر عهده دارند.