شناسهٔ خبر: 15077294 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار: خوی آماده برگزاری مسابقات فوتسال جوانان کشور است

ارومیه- ایرنا- فرماندار شهرستان خوی گفت: با فراهم شدن مقدمات، خوی آماده برگزاری مسابقات فوتسال جوانان کشور در روزهای 16 تا 23 شهریورماه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین سیوانی اصل در جلسه هماهنگی برگزاری مسابقات فوتسال جوانان کشور در شهرستان خوی اظهار کرد: توجه به ورزش جوانان و ارتقای جایگاه اجتماعی شهرستان خوی از جمله اهداف برگزاری این مسابقات ملی در شهرستان است.
وی افزود: این مسابقات فرصت مناسبی برای معرفی پتانسیل ها، قابلیت ها و ظرفیت های گردشگری شهرستان خوی به مهمانان خواهد بود.
سیوانی بیان کرد: در این دوره از مسابقات که در قالب لیگ کشوری فوتسال جوانان کشور تدارک دیده شده است، 64 تیم به رقابت می پردازند.
وی ادامه داد: 1200 نفر مهمان این مسابقات از 16 تا 23 شهریور مهمان مردم ورزش دوست و فرهنگ مدار شهرستان خوی خواهند بود.
فرماندار خوی خواستار همکاری دیگر نهادها برای اجرای مطلوب این مسابقات شد و گفت: شهرداری خوی و فیرورق، دانشگاه پیام نور خوی، اداره میراث فرهنگی و اداره ورزش و جوانان و نیروی انتظامی خوی در برگزاری این مسابقات مشارکت خواهند داشت.
به گزارش ایرنا، شهرستان 375 هزار نفری خوی در شمال استان آذربایجان غربی و در 134 کیلومتری ارومیه، مرکز استان واقع شده و دومین شهر استان از نظر جمعیت است.
1905