شناسهٔ خبر: 15076279 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کائنات | لینک خبر

اخبار

صاحب‌خبر - «رفتن» به بخش اصلی «پوسان»
راه یافت
گروه هنر: فیلم سینمایی «رفتن» ساخته برادران محمودی به بخش اصلی جشنواره فیلم «پوسان» راه یافت.
فیلم سینمایی «رفتن» ساخته برادران محمودی تنها نماینده سینمای ایران در بخش اصلی جشنواره بین المللی فیلم پوسان ۲۰۱۶ شد.
فیلم سینمایی «رفتن» ساخته برادران محمودی که زمستان سال گذشته در سکوت خبری ساخته شد تنها نماینده سینمای ایران در بخش اصلی مسابقه بیست و یکمین دوره فستیوال بین الملی فیلم «پوسان» کره جنوبی است.
فستیوال فیلم «پوسان» معتبرترین فستیوال فیلم آسیایی و از فستیوال های دارای رتبه اول جهانی است که هر سال با حضور بزرگان سینمای جهان در شهر بوسان کشور کره جنوبی برگزار می شود.
فیلم سینمایی «رفتن» جدیدترین ساخته برادران محمودی با فیلمنامه ای از جمشید محمودی به کارگردانی نوید محمودی و به تهیه کنندگی جمشید محمودی اواخر پاییز سال گذشته وارد مرحله پیش تولید شد و با فرار رسیدن فصل سرما فیلمبرداری آن آغاز شد و در زمستان به پایان رسید که پس از طی مراحل فنی آماده نمایش شد.
«رفتن» قصه عشقی که از همه چیز غیر از  معشوق  رنج می بیند؛ «رفتن» قصه درد است، درد خانه به دوشی، درد مهاجرت.
جشنواره فیلم «پوسان» که اولین رونمایی فیلم «رفتن» در آن صورت می گیرد از تاریخ ۶ الی ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶ با حضور عوامل فیلم برگزار می شود.
امسال جشنواره «پوسان» یک بخش ویژه برای بزرگداشت عباس کیارستمی برگزار خواهد کرد.

«وارونگی» در فستیوال فیلم ونکوور نمایش داده می‌شود
گروه هنر: فیلم سینمایی «وارونگی» به کارگردانی بهنام بهزادی در فستیوال فیلم ونکوور نمایش داده می‌شود.
فیلم سینمایی «وارونگی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی بهنام بهزادی در فستیوال فیلم ونکوور به نمایش در می‌آید. این فستیوال از ۸ الی ۲۳ مهرماه در ونکوور کانادا برگزار می‌شود.
فستیوال ونکوور که از سال ۱۹۸۲ برگزار می‌شود و فیلم های کانادایی و بین المللی را نمایش می‌دهد.
در خط داستانی «وارونگی» آمده است: سهیل پس از چندین سال، نشانی نیلوفر را پیدا کرده و به سراغش آمده است. رابطه آنها که در گذشته ناکام مانده، حالا  در آستانه شکل‌گیری دوباره است.
سحر دولتشاهی، علی مصفا، ستاره پسیانی، رویا جاویدنیا، علیرضا آقاخانی، شیرین یزدان بخش، ستاره حسینی، پیام یزدانی، مجتبی نم نبات و عباد کریمی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
پخش بین‌اللملی «وارونگی» بر عهده شرکت نوری پیکچر به مدیریت کتایون شهابی است.
این فیلم سینمایی بعد از اکران در جشنواره فجر در بخش نوعی نگاه جشنواره کن و در هفته فیلم‌های ایرانی در پاریس نیز روی پرده رفت. «وارونگی» همچنین در اولین جشنواره سلامت توانست جایزه ویژه هیات داوران را از آن خود کند.

رقابت ۷ اثر ایرانی در بخش مسابقه جشنواره جهانی «فیلم پارسی»
گروه هنر: ۷ فیلم ایرانی در بخش مسابقه فیلم‌های بلند پنجمین جشنواره جهانی «فیلم پارسی» روی پرده می‌روند.
۷ فیلم ایرانی شامل فیلم‌های سینمایی «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی، «ماحی» به کارگردانی داوود خیام، «وارونگی» ساخته بهنام بهزادی، «یک شهروند کاملا معمولی» به کارگردانی مجید برزگر، «والدراما» ساخته عباس امینی، «ناهید» به کارگردانی آیدا پناهنده و «خانه دختر» ساخته شهرام شاه‌حسینی امسال در بخش مسابقه فیلم‌های بلند جشنواره جهانی فیلم پارسی به نمایش گذاشته می شوند.
این فیلم‌ها در سیدنی، آدلاید، کانبرا و ملبورن روی پرده می‌روند.
پنجمین جشنواره جهانی‌ «فیلم پارسی» به دبیری امین پلنگی از اول تا ۱۲ مهرماه امسال برگزار می‌شود.

معرفی نمایندگان سینمای مصر و سوئد برای اسکار
گروه هنر: سوئد و مصر به عنوان چهاردهمین و پانزدهمین کشورها، نمایندگان خود را برای بخش خارجی زبان اسکار معرفی کردند. به گزارش ورایتی، سوئد با معرفی یک فیلم  کمدی رمانتیک با عنوان «مردی به نام اووه» ساخته هانس هولم، راهی رقابت بخش فیلم خارجی‌زبان جوایز اسکار ۲۰۱۷ شد.
این فیلم با تمرکز بر مرد ۵۹ ساله جامعه گریزی است که در ارتباط با یک خانواده مهاجر، با جنبه‌های دیگر زندگی مواجه می‌شود. این فیلم در سوئد بیش از ۲۰ میلیون دلار فروخت.
«مردی به نام اووه» از ۳۰ سپتامبر در آمریکای شمالی اکران می شود.سوئد تاکنون ۱۴ بار در بخش فیلم خارجی‌زبان حضور یافته و برای سه فیلم از اینگمار برگمان کارگردان افسانه‌ای خود شامل «چشمه باکره» در سال ۱۹۶۰، «همچون در یک آینه» در سال ۱۹۶۱ و «فانی و الکساندر» در سال ۱۹۸۳ موفق به دریافت جایزه اسکار شده است.نماینده مصر در بخش اسکار خارجی زبان نیز فیلم «درگیری» به کارگردانی محمد دیاب است که در بخش نوعی نگاه جشنواره کن امسال حضور داشت.این فیلم اکشن جنگ داخلی اخیر را موضوع خود قرار داده است. این کشور ۳۰ بار در رقابت اسکار فیلم خارجی‌زبان شرکت کرده اما هرگز به عنون نامزد انتخاب نشده است.
بوسنی و هرزگوین، مجارستان، بلژیک، عربستان، کرواسی، استرالیا، کره جنوبی، آلمان، رومانی، کوبا، ونزوئلا، گرجستان و سوئیس پیش از این نمایندگان خود را برای اسکار خارجی زبان معرفی کرده‌اند.