شناسهٔ خبر: 15074628 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

شهردار اصفهان:

نقش هویتی جاده ابریشم در تحکیم صلح نیازمند بازخوانی است

شهردار اصفهان گفت: باید در قرن ۲۱ بازخوانی و باز تعریفی از نقش هویتی جاده ابریشم در تحکیم پایه های صلح و دوستی داشته باشیم تا بدین وسیله ظرفیتهای جاده ابریشم برای کشورها تبیین شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، مهدی جمالی‌نژاد پیش از ظهر امروز در یازدهمین اجلاس شهرداران جاده ابریشم که در شبستان امیرالمومنین(ع) برگزار شد اظهار داشت: باید در قرن 21 بازخوانی و بازتعریفی از نقش هویتی جاده ابریشم در تحکیم پایه‌های صلح و دوستی داشته باشیم تا بدین وسیله ظرفیتهای جاده ابریشم برای کشورها تبیین شود.

وی افزود: باید بین کشورها و ملتهای مختلف داد و ستدهای فرهنگی و تمدنی مجددا رخ دهد تا بدین وسیله شاهد پیشرفت شهرهایی مختلف باشیم.

شهردار اصفهان عنوان کرد: تمامی شهرداران گردهم آمده‌اند تا چند فصل مشترک را با هم انجام دهند که این فصل‌ها شامل موضوعات اقتصادی و فرهنگی است.

جمالی‌نژاد خاطرنشان کرد: تمامی شهرهایی جاده ابریشم دارای تمدن و فرهنگی هستند که ریشه در تاریخ دارد و امروز با تهاجم قدرت‌های نوظهور روبه‌رو هستند.

شهردار اصفهان تصریح کرد: باید مجددا به فرهنگ و تمدن گذشته خود بازگردیم تا بدین وسیله بتوانیم قدرت اقتصادی، فرهنگی و ارتباطی خود را افزایش دهیم.

وی بیان کرد: راه نوین ابریشم یک جاده یک طرفه اقتصادی نخواهد بود بلکه مانند راه ابریشم کهن شریانی با خون تازه برای تبادلات اقتصادی، تمدنی و غیره خواهد بود.

جمالی‌نژاد افزود: اگر قدر میراث فرهنگی گذشته را ندانیم گذشته را از دست خواهیم داد و سبب ضعف کشورهای مختلف خواهد شد.

انتهای پیام/