وی بیان کرد: 500 دانش آموز بسیجی در اردوهای طرح هجرت دانش آموزی در گروه های 10 تا 20 نفری در هر مدرسه به مدت 10 روز به بهسازی، مرمت و آماده سازی مدارس برای سال تحصیلی جدید در تابستان امسال پرداختند.
وی ادامه داد: گروه های جهادی هفت روزه شامل پنج گروه 10 نفره با حضور در شهر دیهوک و روستاهای فهالنج، دشتغران، کریت در کارهای عمرانی، ایجاد کارگاه های اقتصادی زود بازده، جمع آوری محصولات کشاورزی و کمک به بهسازی منازل نیازمندان این مناطق کمک و مشارکت کردند.
وی تصریح کرد: در اردوهای هفت روزه رویکرد بسیج سازندگی بر محرومیت زدایی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه طبس از اعزام سه تیم بهداشتی و درمانی به مناطق کم برخوردار شهرستان خبر داد و افزود: در شش ماهه نخست امسال دو تیم بهداشتی و درمانی به مسجد شکر در فاصله 120 کیلومتری طبس و یک گروه نیز در روستای پیکوه حضور یافتند و به درمان و معاینه رایگان بیماران پرداختند.
وی با اشاره به اهمیت اردوهای جهادی دانشجویی برای خودسازی دانشجویان و آشنایی آنان با مناطق محروم افزود: از ابتدای سال تاکنون چهار گروه دانشجویی جهادی در مناطق محروم شهرستان حضور یافته و کارهای عمرانی و فعالیت های فرهنگی انجام دادند.
وی با بیان این که هر گروه جهادی دانشجویی به مدت 10 روز در مناطق محروم حضور می یابد ادامه داد: تاکنون 77 دانشجو خواهران و برادران در روستاهای پیکوه، دهنو، عرب آباد و جوخواه حضور یافته اند که دانشجویان طبسی مشغول به تحصیل در دانشگاه های طبس و یا شهرهای دیگر بوده اند.
سرهنگ رمضانعلی فرحبخش گفت: هدف از اردوهای جهادی ترویج فرهنگ کار و تلاش بین جوانان و نوجوانان، کمک به دولت و محرومیت زدایی است.
وی افزود: حضور جوانان در اردوهای جهادی باعث می شود مشکلات مردم را از نزدیک لمس کنند و در آینده که به عنوان مسئول و خدمتگذار مردم شدند با محرومیت ها آشنا باشند.
وی گفت: انجام فعالیت های فرهنگی اولویت مهم اردوهای جهادی دانشجویی و هفت روزه است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه طبس اظهار کرد: در هفته دفاع مقدس از جهادگرانی که اردوهای جهادی تابستان امسال فعالیت داشتند تجلیل به عمل خواهد آمد.
2047/7217/