به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علی اصغر حسینی در بازدید از ستاد کنگره شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه گسترش یابد، افزود: بایستی آثار شهدا ،وصیت نامه ، راه و روش و برنامه های ایشان از طریق وسایل ارتباطی جدید و فضای مجازی در اختیار جوانان و نسل جدید قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با بیان اینکه آثار، دست نوشته های شهداء و وصیت نامه های آنها در سایت کنگره شهدا و تلگرام بارگذاری می شوند، اظهار داشت: این کار بسیار نو، ارزشمند و ماندگاری است و باید ادامه داشته باشد.
امام جمعه یاسوج شهدا را چشم و چراغ این مملکت عنوان کرد و یادآور شد: ما باید از این چراغ برای هدایت خود و نسل جوان به نحو مطلوب استفاده کافی را ببریم.
حسینی بیان داشت: شهدا و ایثارگران با فداکاری های خود مانع تحقق توطئه ها بخصوص در جنگ تحمیلی، ترورها و بمب گذاری های دشمن شدند و حال وظیفه ما حفظ و حراست از این دست آوردها است که با خون هزاران شهید بدست آمده است.
وی با بیان اینکه زحمت های بسیاری برای جمع آوری آثار شهدا انجام شده است، تصریح کرد: این آثار باید برای همیشه نگهداری و حفاظت شوند تا نسل آینده نیز بتوانند از برکات آنها استفاده کنند.