شناسهٔ خبر: 15067194 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

شهردار قائمشهر:

طوفان ۴۰ میلیارد تومان به مبلمان شهری قائمشهر آسیب زد

قائمشهر - شهردار قائمشهر گفت: طوفان روز جمعه ۴۰ میلیارد تومان با المان ها و مبلمان شهری قائمشهر آسیب زد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحیمی ظهر شنبه در جلسه مدیریت بحران قائم شهر، اظهار داشت: طوفان صبح جمعه ۴۰ میلیارد تومان به المان های شهری، تابلوهای تبلیغاتی و مبلمان شهری شهرستان خسارت وارد کرد.

شهردار قائم شهر با اشاره به اینکه از لحظه وقوع حادثه، همه عوامل شهرداری برای امدادرسانی بسیج شدند، گفت: ما در حال نزدیک شدن به شرایط مطلوب هستیم اما ترمیم این مسیر دشوار بنظر می رسد که لازم است با یک نگاه فرااستانی مجموعه شهرداری قائم شهر یاری شوند.

تندباد شدید با سرعت بین ۹۰ تا ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت بامداد امروز استان مازندران را درنوردید. بیشترین تندباد با سرعت ۱۳۰ کیلومتر در شهرستان قائم‌شهر ثبت‌شده که البته لحظه‌ای بوده است، شدت این تندباد، که از ساعت ۴ بامداد امروز از سمت غرب مازندران شروع شد، در شهرهای آمل ۹۴ کیلومتر، نوشهر ۶۵ کیلومتر، قائم‌شهر ۱۳۰ کیلومتر و ساری  ۸۰ کیلومتر بر ساعت ثبت‌شده است.