شناسهٔ خبر: 15065518 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

دبیر اجرایی خانه کشاورز خراسان شمالی:

خسارت‌های وارده به تاکستان‌های خراسان شمالی جبران شود

دبیر اجرایی خانه کشاورز خراسان شمالی جبران خسارت‌های وارده به تاکستان‌های استان را خواستار شد.

صاحب‌خبر -

شیردل نیازی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: امسال متأسفانه بیماری سقیدک انگور را در تاکستان‌های استان خراسان شمالی داشتیم.

وی بیان داشت: بروز این عارضه در تاکستان‌های خراسان شمالی خسارت‌های سنگینی به تاک‌داران استان وارد کرد.

دبیر اجرایی خانه کشاورز خراسان شمالی گفت: از این‌ رو از دولت انتظار می‌رود تا خسارت‌های وارده به تاکستان‌های استان را جبران کند.

وی بیان داشت: لازم است تا برای جلوگیری از بروز این عارضه در سطح تاکستان‌های استان اقدامات پیشگیرانه و آموزش‌های لازم به باغداران ارائه شود.

نیازی با برشمردن خسارات وارده به تاکستان‌های استان بیان داشت: بیشترین خسارت‌ها به تاکستان‌های خراسان شمالی مربوط به بدرانلو بوده است.

وی همچنین با اشاره به  خسارت‌های وارده به کشاورزان استان از غبن  بروز حوادث طبیعی چون سیل، تگرگ، تخصیص تمام خسارت ناشی از حوادث طبیعی را ضروری عنوان کند.

دبیر اجرایی خانه کشاورز خراسان شمالی در بخش دیگری با اشاره به کمبود منابع آب اجرای طرح‌های آبیاری تحت‌فشار را اقدامی مؤثر در راستای بهره‌وری آب عنوان کرد.

به گفته وی دولت در اجرای طرح‌های آبیاری تحت‌فشار حمایت‌های خوبی را از بخش کشاورزی داشته که کشاورزان باید در این زمینه ورود کنند.

شیردل نیازی تصریح کرد: افزایش راندمان تولید محصولات کشاورزی و همچنین استفاده صحیح از منابع آب را از دیگر مزایای این طرح است.

وی گفت: اجرای طرح آبیاری نوین از هدررفت آب که جلوگیری کرده و آب را مدیریت و هدایت می‌کند.

دبیر اجرایی خانه کشاورز خراسان شمالی آبیاری نوین را از بهترین راه‌های مقابله با بحران کم‌آبی، جلوگیری از کاهش ذخیره منابع آب‌های زیرزمینی و رشد کمی و کیفی محصولات کشاورزی عنوان کرد.

وی همچنین صرفه‌جویی در مصرف آب در بخش کشاورزی، کاهش علف‌های هرز و ارتقای کمی و کیفی تولید را از مهم‌ترین مزایای آبیاری با روش‌های بارانی و قطره‌ای خواند.

نیازی اظهار کرد: اعتبارات خوبی برای توسعه آبیاری نوین اختصاص‌ یافته که نشان از توجه دولت دارد.

بیش از 80 هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی خراسان شمالی فعالیت دارند.

انتهای پیام/63002/ی30/

برچسب‌ها: