شناسهٔ خبر: 15064148 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مرگ میلیون‌ها زنبور در کارولینای جنوبی

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اسپوتنیک ، مسئولان ایالت کارولینای جنوبی در شرق آمریکا که به منظور از بین بردن پشه های حامل ویروس زیکا این منطقه را سم‌پاشی کرده بودند، به طور اتفاقی میلیون‌ها زنبور را کشتند.
بر اساس این گزارش ، مسئولان منطقه دارچستر در ایالت کارولینای جنوبی هفته گذشته کمپین مقابله با پشه‌های حامل ویروس زیکا را آغاز کردند. به علت انتشار سریع این ویروس، مسئولان این منطقه تصمیم گرفتند به جای کامیون، با استفاده از هواپیما حشره کش اسپری کنند.
اما بعد مشخص شد که این ماده شیمیایی نه تنها برای پشه‌ها، بلکه برای زنبورها نیز کشنده بوده است. در این اقدام پیشگیرانه، میلیون ها زنبور از بین رفت. از نظر زنبورداران وسعت این اتفاق مشابه انفجار هسته ای است.
مسئولان منطقه داچستر مرگ میلیون‌ها زنبور را در این منطقه تأیید و از این اتفاق ابراز تأسف کردند.
از سال 2006 جمعیت زنبورهای جهان به شدت کاهش یافته است. به گفته دانشمندان، یکی از علل اصلی مرگ انبوه این حشره‌ها استفاده از حشره کش‌ها و کاهش تعداد گیاهان وحشی شهدزا، به علت گسترش مناطق شهری است.