شناسهٔ خبر: 15063248 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس کارگروه گردشگری شهرداری قزوین:

برگزاری اجلاس جاده ابریشم نشان از ظرفیت ملی و بین‌المللی قزوین دارد

رئیس کارگروه گردشگری شهرداری قزوین گفت: اجلاس شهرداران جاده ابریشم در بالاترین سطح برگزار می‌شود و نشان از ظرفیت ملی و بین‌المللی قزوین دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، علیرضا خزائلی در مراسم اجلاس شهرداران جاده ابریشم که صبح امروز در شبستان امام علی(ع) مسجدالنبی(ص) شهر قزوین برگزار شد، اظهار کرد: کشور چین در سال 2005 میلادی این اجلاس را در حوزه جاده ابریشم آغاز کرد و امسال یازدهمین سال اجرایی آن بوده که در شهر قزوین برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری اجلاس شهرداران جاده ابریشم فرصت بسیار مناسبی است تا بتوانیم به خوبی فعالیت‌های اقتصای، صنعتی، گردشگری و تبادل فرهنکی انجام دهیم تا شاهد رویدادهای خوبی در استان قزوین باشیم.

رئیس کارگروه گردشگری شهرداری قزوین بیان کرد: این اجلاس به مدت دو روز با حضور 68 کشور به نمایندگی شهرداران و سفیران مسیر جاده ابریشم به صورت رسمی برگزار می‌شود.

خزائلی یادآور شد: این اجلاس در بالاترین سطح برگزار می‌شود و نشان از ظرفیت ملی و بین‌المللی قزوین دارد و ما از زمانی که شهرداری قزوین عضو مجمع شهرداران جاده ابریشم شد، با دفاع جانانه از مقام و جایگاه قزوین مفتخر به میزبانی این برنامه و اجلاس شدیم.

خزائلی مطرح کرد: تفاوت عمده این اجلاس با سایر همایش‌های ملی و بین‌المللی در این است که همزمان با مقدمات و موضوعات اجرایی بعد از پایان اجلاس دبیرخانه این همایش تعطیل نشده و به کار خود ادامه می‌دهد.

وی در ادامه از مجوز تأسیس پایگاه پژوهشی جاده ابریشم در قزوین خبر داد و گفت: با تلاش‌ها و حمایت‌های بهشتی چهره فرهیخته کشور و رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی تفاهم‌نامه‌ای بین مسعود نصرتی شهردار قزوین در راه‌اندازی و پایگاه پژوهشی جاده ابریشم کشور در قزوین امضاء و شروع به کار کرد.

انتهای پیام/77025/ت30