جلیل کوهپایهزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ساوه با اشاره به اقدامات حوزه پزشکی و بهداشت و درمان شهرستان ساوه اظهار داشت: بخش پزشکی هستهای به منظور اقدامات تشخیصی و ارتقا خدمات تخصصی و درمانی با مشارکت بخش خصوصی در بیمارستان شهید مدرس این شهر راهاندازی میشود که فاز نخست آن اقدامات تشخیصی بوده که بیماران بستری و ارجاع یا مراجعه کننده از شهرهای دیگر بتوانند از خدمات تشخیصی شامل اسکنهای قلب و تیرروئید در این شهرستان بهرهمند شوند.
وی افزود: این در حالی است که در صورت رضایتمندی مردم و تیم پزشکی از روند اجرایی، اقدامات درمانی در بیمارستان این شهرستان انجام میشود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه با اشاره به دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت و برنامه در دست اقدام این دانشکده در حوزه ارتقای سطح خدمترسانی بهداشت و درمان گفت: در حوزه آموزشی تعداد رشتههای آموزشی این دانشکده در طول سال گذشته از 6 رشته به 10 رشته آموزشی افزایش یافته است که 4 رشته از این رشتههای دهگانه صرفا براساس نیاز منطقه و با الویت بومیگزینی جهت تامین نیروی تخصصی منطقه انجام پذیرفته است.
وی افزود: در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی ساوه دارای 10 رشته تحصیلی شامل بهداشت عمومی، بهداشت محیط، بهداشت مهندسی، فوریتهای پزشکی، مهندسی بهداشت محیط، بهداشت عمومی، بهداشت حرفهای، تکنیسین سلامت دهان و مدارک پزشکی است.
کوهپایهزاده اضافه کرد: در نیم سال دوم تحصیلی 94-95 تعداد 33 نفر از دانشآموختگان رشته پرستاری و 18 نفر از دانشآموختگان اتاق عمل فارغالتحصیل شدند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه تصریح کرد: در بخش رادیولوژی، جراحی اعصاب و دیگر حوزهها و ارولوژی کمبود پزشک متخصص داریم که بر اساس برنامه طرح توزیع نیرو که مهرماه امسال انجام میشود و طبق رایزنی صورت گرفته با مسئولان وزارتی سعی بر این است که کادر پزشکی مجموعه پزشکی این دانشکده کامل شده و شاهد ارائه خدمات بیشتری به مردم باشیم.
وی افزود: احداث ساختمان نخست پردیس دانشگاهی با 6000 مترمربع از مهرماه آغاز میشود که تلاش بر این است تا ظرف 2 سال نخستین دانشکده با واحد کیفیت و استاندارد لازم در پردیس دانشگاهی ساوه در مکان جدید مهیا شود.
انتهای پیام/
∎