محسن رستگار در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ظهر روز جمعه خودرو آزرا به علت سرعت بالای ۲۲۰ کیلومتر در ساعت در آزاد راه زنجان -قزوین توسط پلیس راه متوقف شد.
وی اظهار کرد: در استعلام صورت گرفته، مشخص شد این خودرو دارای یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال جریمه است و چندین مورد سرعت غیر مجاز، حرکات نمایشی داشته که با انجام مراحل قانونی این خودرو توقیف شد.
مسئول آمار پلیس راه استان زنجان افزود: توجه بیشتر رانندگان به رعایت قوانین و مقررات رانندگی باعث پیشگیری از بروز حوادث تلخ جاده ای می شود.
رستگار با اشاره به توقیف خودرو طی پنج ماهه نخست سالجاری در جاده های استان زنجان، افزود: توقیف خودرو نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد کاهش داشته و طی این بازه زمانی توقیف موتور سیکلت هم ۱۰ درصد کاهش داشته است.
وی علت اصلی توقیف خودرو طی این بازه زمانی را سرعت و سبقت غیر مجاز، حرکات نمایشی و نداشتن گواهینامه عنوان کرد و گفت: پلیس با رانندگانی که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نکنند برخورد جدی می کند.
مسئول آمار پلیس راه استان زنجان تصریح کرد: خودروهایی که خلافی بالای یک میلیون تومان داشته و تخلفات بسیار حادثه ساز داشتند به پارکینگ منتقل شدند و پلیس مانع ادامه تردد آنها خواهد شد.
رستگار گفت: هدف پلیس از توقیف خودرو حفظ امنیت جانی مردم است و متاسفانه رانندگان با سرعت بالا اقدام به رانندگی می کنند و علاوه بر جان خود، سلامت و امنیت دیگران را هم به خطر می اندازند.
وی یادآور شد: رانندگان قبل از مسافرت با رهگیری به سامانه ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ استعلام خود را از خلافی خودرو داشته باشند و برابر قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی تردد خودروهای دارای تخلف بالای یک میلیون تومان جریمه در جادهها ممنوع بوده و در صورت مشاهده، این خودروها توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد.