مصباحیمقدم درباره دور دوم انتخابات سال ٨٤ گفت: در انتخابات دوره دوم ستادهای ایشان رفتارهایی نشان دادند که هیچ در شأن ایشان نبود و البته خلاف انتظار ما نیز بود، دختران جوانی که به سینه خود هاشمی ٢٠٠٥ نوشته و در محل ستادهای ایشان رقص و پایکوبی داشتند.
او دراینباره ادامه داد: یکی از اعضای جامعه روحانیت مبارز که در دور اول بسیار داغ از ایشان حمایت کرده بود، برای دور دوم اعلام کرد که دیگر حمایت نمیکند، علت را جویا شدم، گفتند یکی از شبهای تبلیغات به تماشای تبلیغات رفته و از نزدیک مسائلی را در ستاد انتخاباتی فرشته دیده است.
مصباحیمقدم درباره این موضوع گفت: آقای مهدوی هم در دوره دوم از نوع رفتار آقای هاشمی و طرفداران ایشان رنجیدهخاطر بود و همین موجب شد که به اکثریت نسبی در حمایت از ایشان نرسیم و البته از آقای احمدینژاد هم حمایت نکردیم. سخنگوی جامعه روحانیت مبارز تأکید کرد: از این به بعد هم آقای هاشمی در جلسات ما شرکت نکردند و ما هم انگیزه قوی و لازم برای رفتن به دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تشکیل جلسه در آنجا را پیدا نکردیم.
او درباره علت حضورنیافتن ناطقنوری در جلسات جامعه روحانیت مبارز گفت: درباره آقای ناطقنوری البته موضوع متفاوت است؛ فقط قهر خودش بود. مصباحیمقدم دراینباره ادامه داد: در مناظرات انتخاباتی سال ٨٨ نسبت به ایشان بیحرمتی شد و ایشان انتظار داشت جامعه روحانیت مبارز نسبت به این مسئله یک واکنش جدی نشان دهد و در پی تحققنیافتن این انتظار، ایشان رنجیدهخاطر شد.
مصباحیمقدم درباره این موضوع تأکید کرد: به صورت خصوصی آیتالله مهدویکنی نسبت به این واکنشها و رفتارها در نخستین جلسه واکنش نشان داد؛ حضوری و خصوصی هم به ایشان اعتراض کردند؛ اما بازتاب عمومی پیدا نکرد. او در پاسخ به اینکه «چرا این تذکر هرگز رسانهای نشد؟» گفت: شاید علتش این بود که اگر واکنش رسمی و عمومی اینچنینی نشان داده میشد، بر نتیجه انتخابات اثرگذار بود.