جزئیاتی از اجرای فاز دوم رتبهبندی معلمان
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزشوپرورش از استقرار بخشی از نظام سنجش صلاحیتهای حرفهای معلمان در سال جاری خبر داد و گفت: فاز دوم رتبهبندی معلمان امسال اجرا میشود. محمد بطحائی، با بیان اینکه در حوزه نیروی انسانی در آموزشوپرورش چه در زمینه ارتقای مهارتها و چه در زمینه عوامل انگیزشی و رفاهی معلمان هنوز فاصله بسیاری تا نقطه ایدهآل داریم، اظهار کرد: دولت یازدهم تلاش میکند از این فاصله بکاهد و به همین علت بود که طرح رتبهبندی معلمان را به اجرا درآورد. وی افزود: مطالعات مربوط به رتبهبندی معلمان از چند سال گذشته شروع شده بود؛ با بهرهگیری از نتایج این مطالعات، رتبهبندی معلمان در دولت یازدهم کلید خورد و فاز اول آن در مهرماه سال 94 اجرائی شد. معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه در فاز اول برای همه معلمان یک نوع تطبیق گروه صورت گرفت و متناسب با آن فوقالعاده شغلها افزایش پیدا کرد، گفت: در سال 95 مرحله دوم طرح رتبهبندی را برای معلمان انجام دادیم و بخشی از نظام سنجش صلاحیتهای حرفهای را مستقر خواهیم کرد. بطحائی درباره صلاحیتها و شایستگیهای معلمی نیز اظهار کرد: به هر میزان که شایستگیها و صلاحیتها ارتقا پیدا کند، رتبه و درجه معلم در گروه بالا میرود. بهعنوان مثال یک معلم باید با روشهای تدریس، اصول روانشناسی و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی آشنا باشد و هر آنچه را در تئوری فرا گرفته در کلاس درس بهکار بندد. مجموع این شایستگیها در دو بخش شایستگیهای عمومی و دانشی و شایستگیهای مهارتی طبقهبندی شده است. وی ادامه داد: این شایستگیها در دو جدول با 9 معیار برای کسانی که درخواست ارتقای گروه داشته باشند بهعنوان ملاک عمل در سال جاری قرار میگیرد. کسانی که شرایط لازم را از حیث سنوات خدمت و مدرک تحصیلی احراز کنند، درخواست خود را برای ارتقا به گروه بالاتر ارائه میکنند و ارزیابی میشوند. متناسب با امتیاز کسبشده، رتبه درخواستی اعطا میشود. بطحائی با بیان اینکه پیشبینی میکنیم کمتر از 200 هزار نفر امسال مشمول رتبهبندی و ارتقای رتبه شوند، گفت: به ازای ارتقای رتبه متناسب با جدول موجود، مشمول افزایش درصدی از فوقالعاده شغل میشود.
رئیس پلیس آگاهی ناجا:
تصویب لایحه ممنوعیت حمل سلاح سرد یکی از مطالبات جدی ماست
ایسنا: رئیس پلیس آگاهی ناجا از مجلس دهم خواست لایحه ممنوعیت حمل سلاح سرد را پس از سالها وقفه به تصویب برساند. سردار محمدرضا مقیمی، درباره تصویب لایحه ممنوعیت حمل سلاح سرد گفت: پیگیری برای تصویب این لایحه یکی از اقداماتی است که در سالهای اخیر همواره به دنبال آن بودهایم و در مجالس مختلف دراینباره حضور پیدا کرده و بهعنوان پلیس نظر مثبت خود را اعلام کردهایم. رئیس پلیس آگاهی ناجا با تأکید بر اینکه تصویب لایحه ممنوعیت حمل سلاح سرد یکی از مطالبات جدی ما از مجلس است، اظهار کرد: امیدواریم در مجلس دهم این موضوع مورد توجه قرار گیرد و سرانجام پس از گذشت سالها لایحه ممنوعیت حمل سلاح سرد به تصویب برسد، چراکه معتقدیم تصویب این لایحه تأثیر چشمگیری در کاهش وقوع جرائمی مانند قتل، سرقت، زوگیری و نزاع خواهد داشت و از سوی دیگر میتواند احساس امنیت در جامعه را نیز افزایش دهد. وی با بیان اینکه براساس آمارهای موجود درصد قابلتوجهی از قتلها بدون انگیزه قبلی انجام میشود، ادامه داد: ممکن است فردی چاقویی به همراه داشته و به پارکی برود، در آنجا نزاعی رخ دهد و آن فرد ناخواسته با چاقویی که به همراه دارد ضرباتی را به فرد مقابل وارد کند و منجر به مرگ او شود؛ این در حالی است که اگر این فرد بداند حمل سلاح سرد از سوی او جرم محسوب میشود، اصلا چاقویی همراه خودش بیرون نمیبرد که هنگام وقوع نزاع قتلی رخ دهد.
آزمایش ژنتیک پیش از ازدواج اجباری شد
شرق: رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تلاش سازمان بر معلولزدایی است، گفت: برای جلوگیری از این وضعیت در برنامه ششم توسعه کشور آزمایش ژنتیک پیش از ازدواج و مشاورههای مربوطه اجباری شد. وی افزود: سازمان بهزیستی کشور همه تلاش و هدف سازمانی خود را براساس محور پیشگیری بروز و شیوع آسیبهای اجتماعی قرار داد و در ارائه خدمات تخصصی و اجتماعی، توانبخشی و اجتماعی توانست جزء دستگاههای برتر اجرائی در جشنواره شهید رجایی سال جاری قرار گیرد. محسنی افزود: تلاش سازمان بهزیستی بر معلولزدایی است و برای جلوگیری از این وضعیت در برنامه ششم توسعه کشور آزمایش ژنتیک پیش از ازدواج و مشاورههای مربوطه اجباری شد.