شناسهٔ خبر: 15056356 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اعتماد | لینک خبر

اعتياد و بحران‌هاي راهكارهاي تازه آن

صاحب‌خبر -

 8 شهريور: درمانگران اعتياد صبح امروز در اعتراض به توزيع داروي «اكسي كدون» و واگذاري نظارت بر مراكز درماني به بخش خصوصي، در مقابل ساختمان ستاد مبارزه با موادمخدر تجمع كردند.
  9 شهريور: سخنگوي ستاد مبارزه با موادمخدر، توزيع داروي «اكسي‌كدون» در داروخانه‌ها را مسووليت وزارت بهداشت دانست و درباره واگذاري نظارت بر مراكز خصوصي هم گفت: «درمانگران اعتياد مطمئن باشند كه با اجراي طرح نظارت فرق سره از ناسره ‏مشخص خواهد شد، مراكزي كه با دلسوزي تامين منابع انساني و رعايت استانداردها در سطوح بالاتري قرار مي‌گيرند، ‏مي‌توانند سقف تعرفه درماني را دريافت كنند و مراكز رده‌هاي پايين‌تر براساس تصميم اتخاذ شده مجاز به دريافت ‏درصدي از تعرفه‌ها خواهند بود.»
و امروز
معاون دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت گفت: « هياهويي كه راه افتاده است و برخي مي‌گويند وزارت بهداشت مي‌خواهد درمان اعتياد را تعطيل كند، كذب است. هدف ساماندهي و ارتقاي كيفيت خدمت به لحاظ كمي و كيفي است.»