فاطمه دوستی گفت: هرچند رتبه چهارمحال و بختیاری در شاخصهای مربوط به حوزه زنان از جمله ازدواج، طلاق، اشتغال، نرخ باسوادی و رضایتمندی از محیط زندگی در مقایسه با دیگر استانها در وضعیت نامطلوبی قرار ندارد، اما روند افزایشی آسیبهای این حوزه وضعیت نگرانکنندهای دارد. وی از تهیه اطلس وضعیت زنان استان برای نخستین بار در دولت خبر داد و گفت: با تهیه این اطلس و مشخص شدن وضع موجود در حوزه زنان بهتر میتوان برنامهریزی کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری، حساسیتزایی در حوزه زنان را از اولویتهای این اداره کل برشمرد و افزود: در همین راستا با گفتمانسازی و برگزاری نشستهای مختلف با نهادها و دستگاههای متعدد تلاش کردیم تا مشکلات این حوزه رفع شود.
دوستی، از فعالیت 54 سمن در حوزه زنان و خانواده استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و تصریح کرد: این تعداد سمن از نظر کمی در وضعیت خوبی قرار دارد، اما از نظر شاخصهای کیفی باید بیش از پیش توانمندسازی شود.
وی، برگزاری نخستین همایش علمی خانواده متعادل، راهاندازی کلینیکهای مشاوره، برگزاری کارگاههای آموزشی پیش از ازدواج، راهاندازی مرکز طراحی زندگی در دانشگاه شهرکرد، برگزاری جشنواره میراث معنوی و برگزاری کارگاههای آموزشی توانمندسازی خانوارهای روستایی را از مهمترین برنامههای انجام شده این حوزه در سه سال اخیر برشمرد.