شناسهٔ خبر: 15053572 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

ازگوشه وکنار ایران

صاحب‌خبر -
  • فرماندار تفرش:  طرح بومی‌گردی برای نخستین‌بار  در شهر تفرش اجرا می‌شود

اراک – مرادی-  خبرنگار کاروکارگر: فرماندار تفرش از ثبت ۱۱۰ اثر تاریخی در این شهرستان خبر داد و گفت: طرح بومی‌گردی برای نخستین‌بار در شهر تفرش اجرا می‌شود.
علی میرزایی فرماندار شهرستان  تفرش در بازدید خبرنگاران از این شهر  با اشاره به اینکه تفرش یکی از شهرهای استان است که قابلیت‌های خوبی  دربسیاری اززمینه ها دارد اظهار داشت: این شهرستان به لحاظ قدمت تاریخی یکی از قدیمی‌ترین شهرها بوده  و از نظر آب و هوایی هم جزو شهرهای خوش آب و هوای کشور است.
وی افزود: وجود امامزادگان و اینکه اجداد مقام معظم رهبری ازافراد این شهر بوده‌اند وهمچنین وجود بزرگانی مانند پروفسور محمود حسابی، دکتراحمد پارسا، شیخ طبرسی و پروفسور قوام‌زاده و عالمان و بزرگان دیگر براین نکته تاکید دارد که مردم این شهر در دامان خود این افراد را پرورش داده اند. فرماندار تفرش تصریح کرد: دراین شهرستان ۱۱۰ اثر تاریخی به ثبت رسیده و همچنین این شهرمحیط زیست مناسب و آب و هوای مطلوبی دارد و همه این ویژگی‌ها درکنار یکدیگر سبب شده تا این شهرستان ازهمه لحاظ قابلیت پیشرفت را داشته باشد. میرزایی ادامه داد:  تفرش از جمله امن‌ترین شهرهای کشوراست  به گونه‌ای که جرایم سی‌گانه‌ای که درکشور انجام می‌شود از میانگین کشوری پایین‌تربوده و تکدی‌گری دراین شهر اصلا وجود ندارد و آمار سرقت دراین شهر بسیار پایین‌تر از سایر شهرهای کشور است. وی بیان داشت: علاوه بر امنیت موجود درشهر تفرش این شهر دارای یک اقتصاد خوب و مطلوب بوده و وجود سه دانشگاه دراین شهر که اساتید با سطح علمی بالا درآن  تدریس می‌کنند نیز این شهربه قابلیت‌های این شهر می‌افزاید. فرماندار تفرش عنوان کرد: دانشگاه‌های این شهر درزمینه شرکت‌های دانش بنیان پیش‌تاز بوده و پروفسورحسابی زمانی که اقدام به تاسیس دانشگاه دراین شهر کرد بیان کردند که باید دانشگاه این شهر به عنوان دانشگاه آکسفورد ایران شده و در کشور شناخته شود وبراساس همین طرز تفکر شهر تفرش می‌تواند به عنوان یک مرکز علمی، آموزشی پیشرو در زمینه تحقیقات درکشورعمل کند. میرزایی اضافه کرد: شهر تفرش دومین شهر خوش آب و هوای کشور بوده و با توجه به اینکه درشهرهایی مانند تهران و اراک آلودگی‌های زیادی هست و نزدیکی این شهرستان به شهرهای گفته شده مردم می‌توانند برای استفاده از هوای خوب به این شهرستان سفرکنند.
طرح بومی‌گردی برای نخستین‌بار در شهر تفرش اجرا می‌شود
فرماندار تفرش با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان تفرش گفت: شهر تفرش ظرفیت‌های خوبی درجذب گردشگر دارد وحتی روستاهای این شهرستان می‌توانند به عنوان مناطق گردشگری معرفی شده و برای این امربرای نخستین‌بار طرح بومی‌گردی در این شهر اجرا می‌شود.
وی تصریح کرد: این شهرستان متاسفانه مظلوم مانده و ظرفیت‌های آن حتی به مردم استان نیز معرفی نشده و اعتبارات این شهرستان امسال با رشد ۶۵درصدی همراه بوده و توانستیم با این افزایش اعتبارات  در اجرای زیرساخت‌های این شهرستان پیشرفت خوبی داشته باشیم. میرزایی بیان داشت: در روزهای تعطیل جمعیت این شهرستان به ۳برابر می‌رسد و این یعنی افراد زیادی به این شهر برای تفریح مراجعه کرده و این شهرستان قابلیت جذب گردشگر را دارد.
 

  • ديدار معاونان وزير علوم با مراجع تقليد در قم

قم - خبرنگار کار و کارگر: از صبح امروز دو تن از معاونان وزير علوم، تحقيقات و فناوري به همراه رييس دانشگاه فني و حرفه اي و قائم مقام صندوق رفاه دانشجويان در سفر به قم با تني چند از مراجع عظام تقليد در اين شهر ديدار و گفت و گو كردند.
به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دكتر محمد روشن معاون حقوقي و امور مجلس و دکتر سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزير علوم در ابتدای سفر به  ديدار با حضرت آيت الله العظمي سيد عبدالكريم موسوي اردبيلي رفتند
حضرت آيت الله العظمي موسوي اردبيلي نيز در اين ديدار ضمن ابراز خرسندي از حضور مسؤلان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براي آنان در عمل به وظایف خود آرزوي توفيق كرد. ايشان در پاسخ به درخواست معاون حقوقي وزير علوم در خصوص ورود فقه به مسائل مستحدثه اظهار داشت: پاسخ به اين سؤالات با همفكري مجموعه اي از افراد صاحبنظر تهيه و از طريق استفتائات قابل دستيابي است.
دیدار با حضرت آيت الله العظمي ناصر مكارم شيرازي در مدرسه علميه امام سجاد(ع) مقصد بعدی معاونان وزیر علوم در قم بود. ايشان در اين ديدار با تأكيد بر ضرورت استفاده بهينه از سرمايه هاي انساني كشور اظهار داشت: مهم‌ترین منبع کشورمان سرمایه انسانی است که باید از این ظرفیت بهترین استفاده را کرد.
معظم له در ادامه جوانان را مهم‌ترین منبع نیروی انسانی دانست و افزود: نسل جوان که سرمایه‌های اصلی جامعه هستند در دانشگاه‌ها پرورش پیدا می‌کنند و دانشگاه‌ها وظیفه دارند نسل جوان را به بهترين نحو تربیت و در اختیار جامعه قرار دهند. آیت الله العظمي مکارم شیرازی در ادامه ضمن تأكيد بر پرهيز از منفي نگري در مسائل دانشگاهي اظهار داشت: در دانشگاه‌ها مسائل مثبت و منفی وجود دارد که باید نکات مثبت آن تقویت و نكات منفي بر طرف شود.  ايشان در بخش ديگري از سخنان خود فرمودند: اگر مي خواهيم دانشگاه ما اسلامي باشد و از الگوهاي غربي تبعيت ننمايد، بايد نسبت به گسترش فعاليت هاي ديني در دانشگاه اهتمام ويژه اي داشته و با ايجاد  فيلترهايي از نفوذ و گسترش فرهنگ غربي در محيط هاي دانشگاهي جلوگيري كرد. وی عنوان کرد: ما وظیفه داریم فرهنگ اسلامی را در دانشگاه ها نهادینه کنیم، مسئولان دانشگاه‌ها وظیفه دارند فرهنگ غربی را از دانشگاه‌ها جدا و فرهنگ اسلامی و دینی را در آن حاکم کنند. آیت الله العظمي مکارم شیرازی با اشاره به اهمیت فراگیری علم در اسلام تصریح کرد: اسلام برای علم و دانش ارزش و اهمیت زیادی قائل شده است، دین اسلام در موضوع فراگیری علم و دانش هیچ محدودیتی قائل نیست و بر توسعه و ترویج آن تأکید کرده است. اين استاد برجسته حوزه علميه قم در ادامه بيانات خود با تأكيد بر ضرورت توجه به مقوله اخلاق در جامعه دانشگاهي افزود: بايد مبانی اخلاقی در دانشگاه‌ها تقویت شود، چرا كه  هنگامی مبانی اخلاقی وجود داشته باشد احساس مسؤلیت در دانشجویان بیشتر می‌شود.
مرجع تقليد شيعيان دینمداری را مهم‌ترین نیاز جامعه امروز دانست و افزود: هنگامی که دین در جامعه تضعیف شود مسائل مادی تقویت شده و این موضوع تبعات منفی زیادی به‌همراه دارد.