شناسهٔ خبر: 15052712 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کائنات | لینک خبر

ستون اخبار

صاحب‌خبر - رئیس جمهور فرارسیدن روز ملی ویتنام را تبریک گفت
گروه ایران: رئیس‌ جمهور در پیامی به همتای ویتنامی خود، فرا رسیدن روز ملی ویتنام را به وی ، دولت و ملت این کشور تبریک گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران در پیامی به تران دای کوانگ رئیس‌ جمهوری سوسیالیستی ویتنام، فرا رسیدن روز ملی ویتنام را به وی ، دولت و ملت این کشور تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد در سایه تلاش و اراده مسئولان دو کشور، روابط فی‌مابین در ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بیش از پیش گسترش یابد.
متن پیام آقای روحانی به این شرح است:
فرارسیدن روز ملی ویتنام را به جنابعالی، دولت و ملت آن کشور تبریک می‌گویم.
ضمن ابراز خرسندی از روابط صمیمانه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری سوسیالیستی ویتنام، امیدوارم در سایه تلاش و اراده مسئولین دو کشور، شاهد تقویت روزافزون روابط فی‌مابین در ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باشیم.
سلامتی و موفقیت آن جناب و بهروزی و سرافرازی مردم ویتنام را آرزومندم.

بیانیه مطبوعاتی دومین نشست ایران، هند و افغانستان
گروه ایران: دومین نشست مدیران‌کل وزارتخانه‌های امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، افغانستان و هند دیروز در تهران برگزار شد.
به گزارش مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه، در این‌گفتگوها طیف گسترده ای از موضوعات مشترک مورد علاقه شامل تحولات اخیر در منطقه و همکاری های سه جانبه سیاسی، اقتصادی، ترانزیتی و فرهنگی بررسی شد. در بررسی آخرین تحولات منطقه و افغانستان سه طرف بر نیاز به همکاری منطقه ای برای مبارزه با تهدید تروریسم و افراط گرایی تاکید کردند. در خصوص توافقنامه اخیر امضا شده میان سه کشور برای توسعه مسیرهای ترانزیتی به افغانستان و منطقه از طریق بندر چابهار، توافق شد به منظور کسب آمادگی برای استفاده از بندر چابهار، جلسات و سمینارهای تخصصی مورد نیاز بین کارشناسان مربوط و نمایندگان بخش تجاری و صنعتی برگزار و نتایج در نشست بعدی مدیران کل که در کابل برگزار خواهد شد بررسی شود. سه طرف همچنین زمینه های همکاری احتمالی در قالب روند قلب آسیا - استانبول را بررسی کردند. اولین نشست سه جانبه مدیران کل سه کشور خرداد ماه گذشته در دهلی برگزار شده بود.

محل تدفین شهید غلامی مشخص شد
گروه ایران: پیکر پاک سردار احمد غلامی در جوار شهید «کاظم نجفی رستگار» به خاک سپرده خواهد شد. پیکر پاک و مطهر سردار احمد غلامی که در دفاع از حرم حضرت زینب(س) به شهادت رسیده بود، پس از انتقال به کشور در قطعه 24 گلزار شهدای بهشت زهرا و در جوار فرمانده خود شهید «کاظم نجفی رستگار» به خاک سپرده خواهد شد.اخبار تکمیلی مراسم تشییع و تدفین متعاقبا اعلام خواهد شد.

برخورد با تعدادی از مدیران گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی
گروه ایران: مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سپاه پاسدارن از برخورد با بیش از 450 نفر از مدیران و گردانندگان صفحات، کانال‌ها و گروه‌های ضدفرهنگی و ضددین در شبکه‌های اجتماعی در سطح کشور خبر داد که بخشی از این پروژه نیز توسط سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان انجام شده است.در اطلاعیه مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سپاه پاسدارن  آمده است: براساس بررسی‌های انجام شده تعدادی از صفحات و کانال‌های فعال در فضای مجازی استان که به انتشار محتوای ضدفرهنگی و ضددین مبادرت می‌کردند شناسایی شده و با صدور دستور قضایی از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس با مدیران آنان برخورد شد.
تاکنون با تعدادی از مدیران صفحات ضد فرهنگی تلگرام و اینستاگرام دراستان که صفحات آن‌ها مربوط به آتلیه‌های عکاسی، مزون‌های لباس و آرایشگاه‌های زنانه بود که تصاویر مبتذل مدل‌های خانم خود را در اینترنت منتشر می‌کردند، برخورد قضایی انجام گرفته است.
ترویج ابتذال با رواج مدلینگ حرفه ای و با هدف عادی سازی بی بند و باری، تولید و تبلیغ پوشش های خلاف عرف جامعه ایرانی و لباس های نیمه عریان در فضای اجتماعی، ایجاد جذابیت برای دختران و پسران جوان جهت حضور موثر در این فرآیند از طریق پیشنهادات فریبنده کسب درآمد، کسب شهرت و ارضای شهوات و حمایت رسانه ای و تبلیغی خارج کشور از مدل های حرفه ای، ستاره سازی و تشویق افراد غیر حرفه ای با ورود به این چرخه برای بالا بردن مصرف تولیدات تبلیغ شده از اهداف عمده مدیران صفحات ضد فرهنگی و دینی در تلگرام و اینستاگرام است.
برخورد با این افراد و گروه در راستای پروژه عنکبوت 3 مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سپاه پاسدارن می‌باشد که با هدف حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی، دفاع از هویت ملی و اسلامی و سالم سازی محتوای ناسالم برای نوجوانان، جوانان و خانواده های ایرانی و زمینه سازی برای استفاده از فرصت های اینترنت انجام می‌شود.
claritine mazilo claritine sirup brez recepta claritine
baclofene blog.ruleof3.ae baclofen 10 mg tablet