شناسهٔ خبر: 15049691 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

امام جمعه اهل سنت باغلق(خراسان شمالي):

امروز دشمن بیش از هر روزی به دنبال ایجاد تفرقه بین مسلمانان است

امام جمعه اهل سنت باغلق از توابع شهرستان رازو جرگلان اظهارداشت: در شرایطی که دشمن ریشه اسلام و مسلمین را هدف گرفته است، مسأله وحدت از اوجب واجبات است.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا) از بجنورد،"حاج غفورآخوند یزدانی" امام جمعه اهل سنت باغلق از توابع شهرستان رازو جرگلان در خطبه های نماز جمعه باغلق افزود: امروز اگر وحدت و دست به دست هم دادن مسلمانان در جهان اسلام مطرح می شود به این دلیل است که دشمنان اسلام همچون گروه های های تکفیری و تروریستی دست به دست هم داده اند تا ما وحدت نداشته باشیم .

آخوند یزدانی به  بیداری مسلمانان در برابر تلاش دشمنان اسلام بر ایجاد تفرقه بین مسلمانان تأكید و بیان داشت: باید آگاه و بیدار باشیم كه دشمن بیش از هر روزی به دنبال تفرقه بین مسلمانان است و از هر فرصتی استفاده كرده است.

وی گفت: مسلمین نباید اجازه دهند دشمنان اسلام از اسم شیعه و سنی سوء استفاده کرده و با بهره گیری از احساسات این اقوام بر علیه مقدسات دینی اقدام کنند.

امام جمعه اهل سنت باغلق همچنین اضافه کرد: امروز بیشترین ترس دشمنان اسلام از اتحاد و همدلی میان مسلمانان جهان است، چرا که آنان بخوبی می دانند اگر این جمعیت کثیر با یکدیگر متحد و یکپارچه شوند برای آن ها بسیار خطرناک خواهد بود و دیگر به هیچ کدام از اهدافشان نمی توانند دست پیدا کنند .

وی وحدت را تنها عامل مسلمانان در برابر جنایت این گروه ملحد و تکفیری دانست و گفت: مسلمانان دنیا باید با اتحاد و همبستگی در مقابل جنایات این گروهک های کفر ایستادگی کنند.

گفتنی است، درپایان امام جمعه اهل سنت باغلق، برای نصرت اسلام ومسلیمن و برقراری نظام جمهوری اسلامی ایران و نابودی کفر و نفاق دعا نمودند.