عارف در گفتگویی اعلام کرد که شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در این ماه تشکیل و ریاست آن تغییر خواهد کرد.
به گزارش مثلث آنلاین بعد از آنکه در هفته های گذشته برخی از احزاب اصلاح طلب نسبت به سیاست های دنبال شده برای اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو اعتراضاتی داشتند ظاهرا اصلاح طلبان به این جمع بندی رسیدند که باید این شورا دوباره تشکیل شود. اما نکته مهم تغییر ریاست آن است که خبرش را خود عارف که اکنون رئیس این شورای سیاستگذاری است اعلام می کند.
در پایان سال 94 و با نزدیک شدن به انتخابات مجلس به دلیلی همین اختلافات شورای راهبردی اصلاح طلبان و شورای هماهنگی اصلاح طلبان (دو تشکل تصمیم گیر در میان آنها) به این جمع بندی رسیدند که برای فعالیت در انتخابات مجلس دهم و مجلس خبرگان تشکل جدیدی با عنوان شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان تشکیل شود. این شورا علاوه بر تشکل های اصلاح طلب عضو دارای نمایندگانی از آیت الله هاشمی، نزدیکان دولت و احزاب اعتدالی به همراه نمایندگانی از چهره های شاخص جریان اصلاحات بود که ریاستش برعهده عارف قرار گرفت. فعالیت های این شورا توانست عارف و برخی از نمایندگان اصلاحات را روانه مجلس دهم کند. اما بعد از مجلس دهم اختلافات بیشتر شد.
علی صوفی (عضو حزب اتحاد ملت) در روزنامه آرمان به «تک روی» ها اشاره کرد و نوشت: تکروی هایی که این روزها در بین احزاب اصلاح طلب به وجود آمده پیش از تشکیل شورای عالی سیاستگذاری هم وجود داشت. اما شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با وجود مسائل مختلف باتشکیل و ادامه مسیر شورای عالی سیاستگذاری موافق است. حال چندحزب که میخواهند به صورت جداگانه تصمیمگیری کرده و دست به اقداماتی بزنند که خارج از مرامنامه شورای عالی سیاستگذاری است، مربوط به کل احزاب نیست، بلکه مربوط به همان چند حزبی میشود که قصد دارند خارج از شورای عالی اقداماتی را انجام دهند.
اختلاف اساسی بر سر حمایت زود هنگام و همه جانبه برخی از اصلاح طلبان از روحانی برای ریاست جمهوری دور بعد پدید آمده است. اعضای حزب اتحاد ملت و همچنین کارگزاران حمایت قاطع و زودهنگام خود از روحانی را اعلام کردند که با مخالفت برخی دیگر از احزاب روبه رو شده است. احزابی که البته صوفی در مورد آنها معتقد است: عدهای هم که مسئولیت حزبی، را برعهده داشته و به دنبال تصمیمگیری جداگانه هستند، اغلب احزاب متبوعشان در شهرستانها شعبهای نداشته و اعضای آنها بسیار اندک است. با همه تفاسیر این افراد نمیتوانند به عنوان یک جریان سیاسی قوی با این موضوع مخالفت کرده و با تصمیمگیریهای جداگانه برای خود مسیر دیگری را مهیا کنند.
دراین شرایط عارف به ایسنا خبر می دهد که قرار است شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان تشکیل شود.
او درباره تعیین رئیس جدید شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان با کنارهگیری وی از این سمت اظهار کرد: هنوز هیچ بحثی روی هیچ مصداقی انجام نشده است. در مقطع فعلی بحث اصلی ما ارزیابی عملکرد شورای سیاستگذاری و آسیبشناسی آن است.
وی در ادامه افزود: قطعاً ما، هم در ترکیب شورای سیاستگذاری تغییراتی را خواهیم داشت و هم در زمینه راهبردها و رویکردها؛ رئیس شورای سیاستگذاری را نیز خود اعضای شورا تعیین میکنند، بعد از اینکه شورای سیاستگذاری تشکیل شد، اولین کارش انتخاب رئیس و هیات رئیسه خواهد بود.
نماینده مردم تهران در پایان با بیان اینکه سعی میکنیم قبل از پایان شهریور فعالیت شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان را آغاز کنیم، گفت: رئیس شورای سیاستگذاری قاعدتاً از یک مرحله تا مرحله بعد تغییر میکند الان هم هدف شورای سیاستگذاری انتخابات اردیبهشت 96 خواهد بود.
∎