شناسهٔ خبر: 15045038 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تاکید استاندار بر محرومیت‌زدایی از 10 منطقه در لرستان

استاندار لرستان گفت: ۱۰ منطقه در استان وجود دارد که به محرومیت‌زدایی نیاز دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، هوشنگ بازوند در جلسه «بررسی راهکارهای عملی توسعه روستایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی» در سخنانی به توجه ویژه رئیس جمهور و هیأت دولت به لرستان اشاره کرد و افزود: حضور وزرا و معاونین آنان در استان بیانگر نگاه ویژه به لرستان است و این را می‌رساند که مشکلات استان را به‌خوبی درک کرده‌اند.

وی با بیان این‌که محرومیت‌زدایی از تاکیدات مقام معظم رهبری است و در سیاست‌های ایشان نیز می‌بینیم که بر ضرورت رفع محرومیت‌زدایی تاکید شده است، اضافه کرد: در لرستان ۱۰ منطقه وجود دارد که نیاز است محرومیت‌زدایی در آنها مورد توجه باشد که از جمله این مناطق می‌توان به تخته شان پلدختر، قلایی الشتر، زز و ماهرو و زلقی الیگودرز، شاهیوند چگنی و برخی دهستان‌های بخش پاپی و مناطقی در کوهدشت و روستاهای حاشیه سد سیمره اشاره کرد.

بازوند به اقدامات انجام گرفته توسط بسیج سازندگی، قرارگاه خاتم، راه و شهرسازی، کمیته امداد، ستاداجرایی فرمان امام(ره)، اشاره کرد و ادامه داد: می‌طلبد از طریق ستاد مستضعفین، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیاد علوی و بنیاد کوثر اقداماتی در راستای رفع محرومیت در این مناطق انجام بگیرد.

استاندار لرستان گفت: با توجه به این‌که با اعتبارات دولتی نمی‌توان این مناطق را از محرومیت خارج کرد، لذا در این راستا یک سند تهیه و تقدیم معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور می‌کنیم که امید است در این زمینه حمایت‌های لازم صورت بگیرد.

*عکس تزیینی است.

انتهاي پیام