شناسهٔ خبر: 15043860 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

نکونام: تعصب دارم و ناراحت بودم که مساوی بودیم/ داور اشتباهاتی داشت که همه را عصبی کرد

مربی تیم ملی گفت: فشار بازی بالا بود، تعصب دارم و ناراحت بودم که بازی مساوی بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم آنلاین»، جواد نکونام مربی تیم ملی پس از برتری 2 بر صفر تیم ملی ایران مقابل قطر گفت: فشار بازی بالا بود. تعصب دارم و ناراحت بودم که بازی مساوی بود.

مربی تیم ملی تصریح کرد: با توجه به اینکه دیدار نخست ما در این انتخابی جام جهانی بود، مهم این بود که سه امتیاز را بگیریم. اشتباهاتی هم از سوی داور رخ داد که در جریان بازی تاثیرگذار بود.

وی درباره وقت‌تلفی بازیکنان قطری تصریح کرد: با وجود اینکه بیشتر بازیکنان قطر خارجی بودند، اما خصلت قطری‌ها را در وقت‌تلفی داشتند. البته به اندازه خود عرب‌ها وقت‌تلفی نمی‌کردند.

مربی تیم ملی درباره درگیری‌های اواخر بازی گفت: از ته دلم برای گلی که زدیم، خوشحال بودم و قصد داشتم برای شرکت در شادی گل از نقطه کرنر به سمت رضا قوچا‌ن‌نژاد بروم. آنها از گلی که خورده بودند، ناراحت شده و درگیری‌هایی بوجود آمد که منجر به اخراجم شد.

نکونام افزود: از همه مردم تشکر می‌کنم و دستشان را می بوسم و امیدوارم این همدلی و حمایت تا آخر ادامه داشته باشد.

برچسب‌ها: