شناسهٔ خبر: 15043758 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

پیروانی: قطری‌ها دعوا را شروع کردند/ چین حریف سرسختی برای ما خواهد بود

مدیر تیم ملی فوتبال گفت: تیم قطر تیم خوبی بود ولی قطری‌ها دعوا را شروع کردند، ما خوشحالی کردیم و کار غیراخلاقی نکردیم و اتفاق بدی نیفتاد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار «نسیم آنلاین»، افشین پیروانی، مدیر تیم ملی پس از برد دو بر صفر ایران مقابل قطر گرفت: دو تیم خوب بازی کردند. سه امتیاز اول مهم بود و ما هم خوب بازی کردیم.

 وی در ادامه افزود: تیم قطر تیم خوبی بود ولی قطری‌ها دعوا را شروع کردند. ما خوشحالی کردیم و کار غیراخلاقی نکردیم و اتفاق بدی نیفتاد.

پیروانی درخصوص اعتراض‌هایی که به داوری داشت، اظهار کرد: اگر اعتراضی بود به دلیل وقت کشی بود. داوری تلاش خودش را کرد و بهتر بود داور تمرکز بهتری داشت ولی زحمت خودش را کشید.

وی در پایان افزودک تماشاگر یار دوازدهم نیستند بلکه یار اصلی ما هستند و ان شا الله در بازی‌های بعدی هم حضور داشته باشند. چین تیم خوبی است و حرف‌هایی زیادی برای گفتن دارد و باید از همین الان به فکر بازی چین باشیم.

برچسب‌ها: