شناسهٔ خبر: 15043008 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

جزئیات دیدار رئیس رسانه ملی با مراجع

رئیس سازمان صدا و سیما صبح امروز پنجشنبه (یازدهم شهریور) در سفر به قم با آیات عظام صافی‌گلپایگانی، نوری‌همدانی، مکارم‌شیرازی، موسوی اردبیلی و حجت الاسلام والمسلمین سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) دیدار کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، «علی عسکری» در ابتدای سفر یک روزه خود به قم، با حضور در بیت آیت‌الله صافی گلپایگانی، با این مرجع تقلید دیدار کرد.

آیت‌الله صافی گلپایگانی در دیدار رئیس رسانه ملی، ضمن قدردانی از خدمات سازمان صداوسیما، کار این سازمان را مهم ارزیابی کرد و افزود: این اهمیت، مسئولیت کار رسانه ملی را هم بیش‌تر می‌کند.

ایشان تأکید کرد: برنامه‌های صداوسیما باید دینی و اسلامی تهیه شود تا اثرگذاری آن بیش‌تر باشد.

آیت‌الله صافی گلپایگانی همچنین بر توجه ویژه بر اخلاقیات در برنامه‌های صداوسیما تأکید کرد و اظهار داشت: رعایت نکاتی چون محرم و نامحرم و حجاب در برنامه‌های رادیو و تلویزیون موجب رضای امام زمان (عج) خواهد شد.

این مرجع تقلید بر توجه به مخاطبان خارج از مرزهای ایران اسلامی نیز تأکید کرد و گفت: باید برای مسلمانان و شیعیان خارج از مرزهای ایران برنامه‌های مناسب در شبکه‌های برون‌مرزی پخش شود.

ایشان همچنین خواستار ارتقاء برنامه‌های رادیو معارف و پوشش سراسری آن شد و تصریح کرد: فعالیت‌های صداوسیما باید موجب عزت ایران شود.

آیت‌الله نوری‌ همدانی نیز در دیدار رئیس رسانه ملی، وظیفه صداوسیما را سنگین توصیف کرد و با اشاره به نقش این سازمان در حوزه فرهنگ، خواستار توجه بیش‌تر به حوزه‌های علمیه و علمای دینی که در حوزه فرهنگ اثرگذار هستند شد تا تأثیر برنامه‌های این سازمان بیش‌تر شود.

این مرجع تقلید به تلاش رسانه‌های معاند برای ضربه زدن به اسلام اشاره کرد و افزود: این رسانه‌ها برای دشمنی با اسلام با تمام قوا به میدان آمده‌اند و صداوسیمای جمهوری اسلامی باید با قدرت پاسخ آنان را بدهد.

آیت‌الله نوری‌همدانی همچنین نسبت به دشمنی عمیق صهیونیست‌ها با ایران اسلامی هشدار داد و خواستار تولید برنامه‌هایی در رادیو و تلویزیون برای پاسخ‌گویی به این دشمنی‌ها شد.

ایشان همچنین بر توجه بیش‌تر رسانه ملی به موضوع حجاب در برنامه‌ها تأکید کرد.

آیت‌الله مکارم شیرازی نیز در دیدار رئیس رسانه ملی، بر اهمیت کار صداوسیما تأکید کرد و گفت: اخلاقیات از مهمترین موضوعاتی است که باید مستقیم و غیرمستقیم در برنامه‌های صداوسیما بر آن تأکید کرد.

ایشان همچنین خواستار همکاری صداوسیما با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تقویت شبکه ملی اطلاعات شد.

آیت‌الله موسوی اردبیلی نیز در دیدار با «علی عسکری» بر توجه بر احکام اسلامی در برنامه‌های صداوسیما اشاره کرد و افزود: صدا و سیما موجب عزت مملکت است و لذا باید برای اصلاح جامعه اهتمام داشته باشد.

«عسکری» در این دیدارها ضمن بیان گزارشی کامل از فعالیت‌های این سازمان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم همه برنامه‌ها در جهت ترویج دین و فرهنگ اسلامی و مطابق با منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی در جهت دین، اخلاق، امید و آگاهی بخشی باشد.

رئیس رسانه ملی با اشاره به فعالیت ۲۱۷ شبکه ماهواره‌ای علیه نظام جمهوری اسلامی، گفت: تلاش می‌کنیم علاوه‌بر شبکه‌های برون‌مرزی و داخلی، رادیوهای اینترنتی را نیز برای رساندن پیام انقلاب اسلامی راه‌اندازی کنیم.

«عسکری» توجه ویژه به اقتصاد مقاومتی و نشان دادن روحیه امید و فعالیت را از دیگر برنامه‌های سازمان صداوسیما دانست و از راه‌اندازی شبکه "ایران کالا" برای معرفی رایگان تولیدات داخلی خبر داد.

وی همچنین با اشاره به وجود ۸۰ هزار مسجد در کشور گفت: سازمان صداوسیما تلاش می‌کند این مساجد فعال باشند، چرا که هر یک از این مساجد کانونی برای تبلیغ اسلام هستند و می‌توانند نقش مؤثری در مقابله با تهاجم فرهنگی داشته باشند.

رئیس رسانه ملی همچنین از ورود این رسانه به فضای مجازی سخن گفت و راه‌اندازی شبکه تعاملی IPTV را از برنامه‌های سازمان صداوسیما عنوان کرد. وی همچنین از راه‌اندازی شبکه پیام رسان سروش در صداوسیما خبر داد.

عسکری امروز (پنجشنبه) همچنین با حجت الاسلام والمسلمین سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و امام جمعه قم دیدار کرد.

حجت‌الاسلام سعیدی در این دیدار ضمن تبریک انتصاب «عسکری» به ریاست سازمان صداوسیما، تأکید کرد: برنامه‌های سیاسی، اقتصادی و طنز در این رسانه باید فاخر و ارزشمند باشند که البته مدتی است این امر در برنامه‌های صداوسیما دیده می‌شود. امام جمعه قم به اهمیت تولید برنامه‌هایی با محتوای معارفی و دینی اشاره و تأکید کرد: همه تولیدات باید برای رضای خدای تعالی و مصالح دینی باشد.

پس از این دیدارها رئیس و معاونان سازمان به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) رفتند و نماز جماعت ظهر و عصر را اقامه کردند.