وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز شیوه عملکردی استاندار کرمان را پذیرفته اند و به نمایندگی از مردم از زحمات ایشان در بخش اقتصاد مقاومتی تشکر می کنم.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: ایشان پای کار آمده اند و تفکر شخصی استاندار نیز به کمک آمد تا کرمان در ردیف استان های پیشروی اقتصاد مقاومتی باشد.
وی بیان کرد: استان کرمان در بخش اقتصاد مقاومتی یک سر و گردن از سایر استان ها جلوتر است که این امر به فکر اقتصادی استاندار کرمان بر می گردد و از حضور ایشان باید بهره ببریم.
کمالی پور با اشاره به ظرفیت های منطقه جیرفت و عنبرآباد تصریح کرد: اگر به ظرفیت های موجود در شهرستان های جیرفت و عنبرآباد توجه و راهکار ماندگار برای آن ارئه شود، می توان 50 تا 60 درصد اقتصاد مقاومتی را محقق کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمان نیز در این نشست گفت: منطقه جیرفت و عنبرآباد از نظر تولید در صنعت، کشاورزی و صنایع فرآوری سطح بالایی قرار دارد.
محمدرضا فتوت افزود: اما در بحث بازرگانی و تجارت باید کارهای خوبی در این شهرستان ها انجام شود تا بتوان گام های موثری را در منطقه برداشت.
وی تصریح کرد: ما به عنوان دولت و فرمانداران هیچ توقعی از مدیران منطقه دو اقتصادی استان کرمان نداریم که در منطقه پول هزینه کنند بلکه می خواهیم با استفاده از توان اتاق بازرگانی ظرفیت های منطقه و مردم را فعال کنیم.
وی تاکید کرد: با تمام قوا در خدمت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان هستیم تا اقدامات خوبی در جیرفت و عنبرآباد انجام شود.
فرماندار جیرفت نیز در این نشست گفت: تعداد 140 پروژه با اعتبار یکهزار و 640 میلیون ریال طی هفته دولت در شهرستان جیرفت افتتاح یا کلنگ زنی شد که بخش زیادی از این پروژه ها از مربوط به طرح های مثلث توسعه اقتصادی شهرستان بود.
احمد امینی روش افزود: این نشان دهنده این است که زیربنای کار از سال 93 برداشته شده است و امیدواری در مردم و مدیران بوجود آمده که بستر برای رفتن به سمت بخش خصوصی فراهم است.
وی بیان کرد: در شهرستان جیرفت ظرفیت های محتلف وجود دارد و کارهای خیلی خوبی انجام و پروژه های بسیاری تعریف شده و کمیته ای کار پایش و بررسی پروژه هارا انجام می دهد.
وی با بین اینکه یکهزار میلیون ریال پروژه در سه سال گذشته در جیرفت عملیاتی شده است تصریح کرد: نگاه ما به سرمایه های خرد مردم است و به اعتبارات دولتی نگاه منفی داریم، یک تیم در جیرفت گذاشته ایم که مشکلات سرمایه گذاران را رصد می کند.
فرماندار جیرفت گفت: به دنبال فعال کردن شرکت های صادراتی در جیرفت هستیم و در حوزه آب نیز 500 حلقه چاه غیرمجاز را پر کرده ایم.
وی تاکید کرد: بنا نداریم زندگی مردم را به سمت تعطیلی ببریم بنابراین طرح هایی از جمله تجمیع چاه ها به صورت متمرکز، طرح الگوی کشت، مصرف بهینه آب و کشت های جایگزین را در دستور کار داریم.
فرماندار عنبرآباد نیز در این نشست گفت: در شهرستان عنبرآباد و در چارچوب مثلت توسعه اقتصادی، 32 تفاهمنامه با چهار هزار میلیون ریال منعقد و یکهزار و 200 میلیون ریال آن اجرایی شده است،
محمد حجتی پور افزود: تاکنون 9 جلسه اقتصاد مقاومتی در شهرستان عنبرآباد برگزار شده و فعایت ها در حال پیگیری است.
وی بیان کرد: ظرفیت شهرک صنعتی عنبرآباد تکمیل شده و قول های بعضی از دستگاه ها از جمله محیط زیست در شهرستان عنبرآباد عملی نشده است و نمی توانیم با سرمایه گذاران کار کنیم.
7437/3028